fbpx
Skip to main content
Žurka

Opustite se: Za ples nije potrebno savršenstvo!

Foto: Profimedia
Smatrate da ne znate dobro da igrate, pa vas je sramota kada se nađete na nekoj proslavi ili u klubu sa prijateljima? Zapravo, uopšte nije potrebno da budete maestro, samo se opustite!

Verovatno da kada se nađete u nekom klubu ili kafiću, svi plešu, a samo se vi pomalo njišete, jer zapravo ne znate da plešete, piše portal ljepota.ba. Ne morate da znate da igrate kao sve one devoke sa spotova, ali mi smo pronašli za vas nekoliko trikova kako bi se svi okretali za vama i kako bi vam se divili.

1. Naše telo samo počinje da reaguje na muziku, pa tako kada počne neka pesma pokušajte da se skoncentrišete i tek onda pustite neka vaše telo počne polako da se kreće.

2. Kada počnete da igrate nikada nemojte započinjati nekim komplikovanim pokretima, jer ćete izgledati smešno baš zbog toga što ne znate da plešete. Bolje da počnete sa nečim jednostavnim. Stanite tako da vam ruke budu sa strane, a noge neka vam budu raširene u širini kukova. Zakoračite na jednu stranu sa desnom nogom, a zatim to učinite i levom nogom kako bi vam se noge opet našle u širini kukova. Ponavljajte to, ali svaki put u različitom smjeru.

Žurka
Foto: Profimedia

3. Sada je već malo lakše, jer ste se opustili. Vreme je da počnete da malo pomerate kukove, a prilikom plesanja malo zamahnite i kosom. Moguće je da će svi gledati u vas zadivljeno.

4. Ukoliko se pomalo stidite, vreme je da počnete da glumite. Ako ste se obukli seksi pokušajte da odglumite neku seksi plesačicu. Pogledajte najzgodnijeg tipa u prostoriji, malo zamahnite kosom, ugrizite se za donju usnu i on će vam sam prići.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Fog
6 Beograd