fbpx
Skip to main content
Elma

OTKRIVAMO – Šta sada radi i čime se bavi nekadašnja velika zvezda Elma Sinanović?

Foto: Facebook
Mnogi i dan danas rado slušaju pesme "Ah, tugo, tugo" i "Sat što kasni", ali je pevačica velikih hitova gotovo 10 godina u medijskoj izolaciji.

Četrdesetogodišnja pevačica Elma Sinanović, koja se proslavila pre 15-ak godina, ostavila je neizbrisiv trag u domaćoj folk muzici.

Na estradnom nebu se pojavila 1993. godine prvim albumom "Dva prstena", koji joj nije doneo slavu kakvu je priželjkivala. Nakon njega je objavila još 2 studijska albuma, međutim pesme i dalje nisu pronalazile put do publike, iako je iza nje stajao RTS, tadašnja najveća izdavačka kuća.

Elma
Foto: Youtube Printscreen

1997. godine počinje saradnju sa Aleksandrom Milićem Milijem, Marinom Tucaković i Futom Radulovićem, i objavljuje album na kome su se našle poznate pesme "Da me ne vara" i "Moje drugarice". Nakon ovih pesama Elmina karijera je krenula uzlaznom putanjom, pa je tako objavila još nekoliko uspešnih albuma, a među pesmama koje su rado slušane i dan danas se nalaze i: "Ah, tugo, tugo", "Gradske priče", "Čarobno, čarobno", "Sat što kasni", "Treba mi" i mnoge druge.

Nakon svog poslednjeg studijskog izdanja, objavljenog pre gotovo 10 godina, Elma se povlači u medijsku ilegalu. Iako su mnogi svih ovih godina očekivali njen povratak na scenu, do toga ipak nije došlo. Domaći mediji su nagađali da pevačica ima problema u braku, da ima finansijskih problema, da se teško povredila pa se okrenula oporavku... Istina je ipak malo drugačija.

Elma Sinanović
Foto: Facebook

Koliko god teško bilo za poverovati, folk zvezda je na vrhuncu svoje popularnosti odlučila da se povuče sa estrade jer ju je ona – jednostavno zasitila. Ona živi u Novom Pazaru, povremeno nastupa po gradovima u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, ali ne planira da snima nove pesme. Prema sopstvenom priznanju, provodi dane u društvu svoje porodice, i za sebe kaže da je srećna i ostvarena žena.

Nakon višegodišnje medijske izolacije, donosimo vam nekoliko skorašnjih slika na kojima se vidi da pevačica i dalje vodi računa o svom izgledu, i izgleda više nego dobro, iako je ušla u petu deceniju života.

Elma Sinanović
Foto: Facebook

Elma Sinanović
Foto: Facebook

Kako je publika u regionu i te kako volela njen glas, verujemo da bi se mnogi obradovali da vide svoju ljubimicu iz nekadašnjih dana ponovo u žiži medijskog interesovanja. No, prema rečima lepe pevačice, do toga ipak neće doći.

Vremenska prognoza
Clear sky
-9 Beograd