fbpx
Skip to main content
Barbika

OTKRIVENA TAJNA ZVEZDE "MALDIVA": Barbikin otac u zatvoru zbog TRGOVINE LJUDIMA!

Foto: Youtube Printscreen/Maldivi - TV HAPPY
Učestvovao u petočlanoj kriminalnoj grupi!

Otac Sanje Rilaković Barbike iz "Maldiva", osuđen je 2007. zbog trgovine ljudima na pet i po godina robije, a zatvorsku kaznu služi u Sremskoj Mitrovici, tvrdi Kurir. Gradimir Rilaković bio je u petočlanoj kriminalnoj grupi i pravio lažne pasoše, o čemu je posvedočila i njegova supruga Marina.

- Moj suprug je u zatvoru skoro tri godine i nadamo se da će zbog dobrog vladanja uskoro da izađe. On nema veze s trgovinom ljudima, nikada se u svom životu nije bavio kriminalnim radovima, samo je uradio pasoš i neke papire za tamo neku devojku. Znam da je suđenje dugo trajalo, on je samo međusobno povezao neke osobe, bio je saučesnik u falsifikovanju dokumenta. Upao je u to neko društvo, sređivao vize i dokumenta, i tako je uvršten u grupu koja je organizovana, ali s njihovim poslovima on nema nikakve veze - kroz plač otkriva Sanjina mama i kaže da je i njena naslednica veoma osetljiva na ovu priču:

- Moja ćerka je otišla u rijaliti nespremna, nisam znala da će se za ovo saznati. Sanja i ja smo veoma vezane za Gradimira i redovno ga posećujemo. Nerado pričamo o ovome, ali to ne znači da nismo uz njega. To što je Sanja pomenula u rijalitiju da joj nedostaje, sigurno joj je izletelo, ali nisam čula da je rekla da je u zatvoru. Obično kad nas neko pita za njega, kažemo da je na putu u Švedskoj - zaključuje gospođa Rilaković.

Kako je Barbika pričala o intimnim detaljima pročitajte OVDE.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
6 Beograd