fbpx
Skip to main content

Otvoren bioskop Cineplexx Ušće u Beogradu

"Najmoderniji bioskop u regionu" Cineplexx Ušće Shopping Center u utorak uveče je svečano otvoren uz prisustvo mnogobrojnih zvanica iz filmskog industrije iz zemlje i sveta.

Čast da otvori bioskopsku sezonu u novom i najvećem bioskopu u ovom delu Evrope pripala je filmu cenjenog reditelja Srđana Dragojevića „Atomski zdesna“.

Domaćini na otvaranju bioskopa, filmska novinarka i kritičarka Sandra Perović i uspešni, mladi glumac Viktor Savić su uspešno dočarali pravu, holivudsku atmosferu, kakva samo dolikuje najmodernijem bioskopu u regionu. Reditelj Dejan Zečević, glumci Vuk Kostić, Nikola Kojo, Dragan Vujić Vujke, Nikola Đuričko, Nikola Bulatović, Branka Petrič predstavljaju samo deo poznatih ličnosti koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj, bitan kako za Beograd, tako i za region.„Veoma smo ponosni što smo večeras ovde povodom otvaranja najvećeg i najmodernijeg bioskopa u Srbiji. Želim da se zahvalim čitavom MPC timu i Tomasu Viladsenu na poverenju i podršci, bez koje ne bismo mogli da postignemo sve ovo u tako kratkom vremenskom periodu. Kampanjom „Svi idu u bioskop!“ smo želeli da prenesemo poruku da je bioskop mesto za sve generacije i ljude. Bez obzira da li su na repertoaru veliki holivudski blokbasteri ili filmovi domaćih reditelja, bioskop predstavlja savršeno mesto za izlazak i uživanje. Posetioci su večeras imale priliku da vide kako blista bioskop sa 11 sala, 4K projektorima, posebnim dizajniranim VIP, kožnim foteljama i sedištima za zaljubljenje. Sa ukupnom investicijom od 6,5 miliona eura uspeli smo da vam ponudimo bioskop urađen prema visokim standardima kompanije Cineplexx," izjavio je izvršni direktor kompanije Kristof Papusek.

Cineplexx je austrijska bioskopska grupacija sa preko četiri decenije iskustva u ovoj oblasti. Danas Cineplexx mrežu čini 36 multipleksa i 6 tradicionalnih bioskopa u Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji i Italiji, sa 280 bioskopskih dvorana i 64.000 sedišta. Sa oko 1.200 zaposlenih, Cineplexx bioskope godišnje poseti više od 10,5 miliona gledalaca.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
21 Beograd