Skip to main content
Teatar Dur

Ovaj spot će vas razveseliti: "Taj osećaj volim, ljubi dok ne izgorim!" (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/ONE RECORDS
"Teatar Dur" vam donosi pozitivne tonove!

Pop-rok sastav "Teatar Dur" objavio je spot prvenac za pesmu "Ljubi me". Romantična pop pesma vrckavog ritma budi dobro raspoloženje i deo je albuma prvenca "Iz Ruke". "Teatar Dur" čine umetnici koji se odlikuju maštovitošću i inspiracijom u muzici.

Neskrivena želja za dobrom zabavom i nezaboravnim provodom i potreba da svoja osećanja podele sa publikom, na originalan način su spojili sve muzičke izražaje u jedinstvenu celinu koju ovaj bend ima u svom repertoaru.

 

:)

Posted by Teatar DUR on Sunday, February 8, 2015

Kreativnost u stvaranju i moderan muzički ukus najbolje se ogleda u autorskim pesmama koje predstavljaju vrhunac sreće i zadovoljstva u radu svakog umetnika. Sedmočlanu ekipu čine Miško Nikić, Jovan Tošić, Vladimir Milovanović, Aleksandar Savić, Nikola Vranić, Marko Miladinovic i pevačiva Svetlana Vukomanović. 

Ako želite da čujete ovaj sastav uživo, svakog petka sviraju u kafeu "Velvet" u Čačku. A evo kako zvuči njihov spot prvenac.

Ukoliko vam je ovo bilo interesantno, saznajte nešto više o muzičaru iz Beograda koji je svirao na ulici kako bi kupio novo srce, jer mu ga je jedna devojka uzela (više o tome na OVOM linku)

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd