Skip to main content
Par se ljubi u krevetu

Ovih 7 navika u seksu svaka devojka u dvadesetim treba da praktikuje

Foto: Profimedia
Ako niste do sada znali, pročitajte koje stvari svaka devojka u dvadesetim obavezno treba da zna i primenjuje u svom seksualnom životu.

1. Masturbacija

Ovo je ključna stvar kako biste znale šta želite u krevetu. Na ovaj način upoznajete svoje telo i uviđate šta vam prija, a šta ne.

2. Ako partner ne uspeva da vas zadovolji, uputite ga kako to da uradi

Skoro da je nemoguće da vam prvi seks sa nekim bude savršeno dobar, jer svima prija nešto drugo i ne možete odmah znati šta kome odgovara. Zato je potrebno otvoreno reći, biće vam lakše. Muškarci vole kada su devojke direktne i otvorene po tom pitanju. 

3.  Probajte oralni seks, ako već niste

Ne možete da znate da li vam se nešto sviđa ili ne, dok ne probate. Možda vam se sama ideja gadi, ali skupite petlju i isprobajte. Ukoliko vam se ne svidi, bar ćete znati da ste bili u pravu. A ako vam se svidi... Pa užitak će biti najbolja nagrada.

4. Zaštita

Već ste dovoljno zreli da znate kakve sve posledice može izazvati odnos bez zaštite. Koliko god nekome verovali, u takvim stvarima niko ne može biti apsolutno siguran ni u sebe ni u druge.

5. Prestanite da brinete o tome da li ste se dobro izdepilirali

Normalno je da treba da budete uredne, ali ne i da budete opterećeni time konstantno. Pogotovo ako bi vas ovo sprečilo da se opustite i uživate u činu, to bi i muškarcima ubilo želju za seksom. Sigurno je da neće ni primetiti ako vam se koja dlačica omakla, a kamoli zasmetati nešto tako.

6. Oslobodite se bilo kakvih vremenskih rokova i ograničenja

Nemojte sebe ograničavati time posle koliko vremena bi bilo idealno prvi put da se poljubite, kada bi trebalo da spavate. Pravilo je da nema pravila. Radite stvari kako osećate, dovoljno je da se prepustite hemiji i nećete pogrešiti. 

7. Nemojte raditi ništa u seksu samo zato što mislite da bi to trebalo

Iako možda ponekad deluje kao da svi upražnjavaju neke čudne stvari u seksu pa to onda postaje "normalno", nikada ne treba da radite nešto što vam ne prija i ako vi to zaista ne želite. Cenite sebe i svoje želje. Lepo je udovoljavati partneru, ali ne po cenu toga da vama bude loše. Prave osobe to cene. Imajte u vidu i to da ljudi često precenjuju i preuveličavaju svoje seksualne sposobnosti i apetite.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
18 Beograd