fbpx
Skip to main content
Seks u autu

Evo 7 puta kada je totalno OK da muškarac prevari devojku

Foto: Profimedia
Ovaj kontroverzni vodič napisan je da vam pomogne da se izbavite okova društvenog poretka, i možda počnete iznova.

Ne brinite, ne pokušavamo da uništimo vaše snove da postanete svestrano dobar čovek koga bi svaka odvukla u krevet ili u bračnu zajednicu. Ovaj kontroverzni vodič napisan je da vam pomogne da se izbavite okova društvenog poretka, i možda počnete iznova. Takođe, primetili ste da u naslovu stoji "devojku", a ne "ženu". 

Suprotno uvreženom mišljenju, postoje trenuci kada je u stvari neophodno prevariti osobu sa kojom se zabavljate. Da li to znači da je varanje dobro ili poželjno? Naravno da ne. Ipak, mi smatramo da je totalno OK. Istražimo ove razloge zajedno.

čovekov osmeh

1. Prevarila te je

Zaboravi na bol. Zaboravi na šok i iznenađenje. Igra je tek počela. Neka ti misli o spajanju nosa i potiljka uopšte ne ulaze u glavu, već nađi kombinaciju bez mnogo formalnosti. Ili ćeš predati partiju, zaboraviti na svoju muškost i samopouzdanje i obući roze haljinicu istog trena (nije kao da nešto nije u redu sa tim) ili ćeš izaći napolje i ubosti. Kad je povreda ega u pitanju, osveta je najbolja operacija.

2. Prilika koja se ukazuje samo jednom u životu

Ovo je možda nepopularno mišljenje, ali ako ste već čitali rubriku Muškarac, već znate da nam nije stalo do toga. Ako se nađeš u hotelskom baru, a pored sedi Megan Foks i tvoja devojka je van grada, potpuno je suludo makar ne pokušati nešto. Evo zašto: ako ne pokušaš, ta činjenica će te progoniti do kraja života. Budimo realni. Nećeš uspeti da zadržiš ni tu devojku kojoj si veran. Zašto? Jer ako nemaš smisla da obrneš Megan Foks u hipotetičkoj situaciji gde ti se nabacuje, to znači da imaš neke velike probleme.

Megan Foks
Foto: Profimedia

3. Momenat inspiracije

Ponekad se čoveku desi da uđe u kupatilo, pogleda se u ogledalo i jednostavno odluči da počne da živi svoj život, bez obzira na to ko će biti povređen, koliko je odluka loša i kakve sve bolesti venerične prirode vrebaju. To je momenat bekstva od okova društvenih normi i trenutak inspiracije i ponovnog izmišljanja sebe. U pitanju je tvoj život, radi sa njim kako ti je volja.

4. Upoznao si dvojnicu bivše ljubavi

Ovo je čest izgovor za prevaru, ali i dalje ne znači da nije totalno OK. Recimo da si na faksu imao devojku koja ti je slomila srce, jer je više želela da ode na Sajam moderne umetnosti u Amsterdamu nego na Kumovijadu u Goračićima (dešava se). Ali, ova nova osoba izgleda isto kao stara ljubav, smeje se na tvoje fore kao da si Andrija Milošević i jednostavno je kao neka nova šansa. To je kao da si seo u vremensku mašinu i ispravio greške iz prošlosti. Bićeš novi čovek. Vreme radi za tebe.

Sestre bliznakinje
Foto: Profimedia

5. Moglo bi da poboljša postojeću vezu

Šta? Varanje poboljšava vezu? Tako je, i istina je da je to čest slučaj. Trenutno, postoji na hiljade srećnih parova koji uživahju u plodovima uspešne veze zahvaljujući onoj maloj šemi od pre šest meseci na poslovnom putu. Ili će te osećaj krivice naterati da počneš da ceniš ono što imaš, ili ćeš uništiti tu nesigurnost da još uvek imaš ono što je potrebno da privučeš i zavedeš neku ženu (devojku!).

6. To je u tvojoj prirodi

zdrav muškarac proizvodi milijarde spermatozoida svaki put kada ejakulira. Oporavlja se nakon par minuta do sat vremena i ponovo je spreman da uradi isto. Žene proizvode jedno ili dva jajašca mesečno i imaju mnogo kraći plodan period života. Kod muškarca, zdravog muškarca, plodnost traje koliko i disanje. Nema biološkog časovnika. Priroda diktira da muškarac treba da oplodi što je više zdravih žena moguće. Hiljadama godina ranije, pre nego što je izmišljena monogamija, ovo je bilo uobičajeno ponašanje. Znaš kako svi kukaju za "dobrim, starim vremenima"? E, to je to.

Zombi
Foto: Profimedia

7. Zombiji su okupirali planetu i živi ste samo ti i još jedna devojka

Iako u ovom hipotetičkom scenariju tvoja devojka možda nije više živa, ili je zombi, tehnički, vi niste raskinuli i nemaš njenu saglasnost za šaranje. Međutim, svako bi se složio sa tim da je u ovoj situaciji totalno OK imati malo akcije "sa strane". Uostalom, seks sa zombi-devojkom može se pokazati kao opasan, upozoravaju eksperti.

Poštovani čitaoci, hvala vam što ste ispratili naš šaljivi, seksistički vodič za prevarante. Tekst je napisan sa namerom da isprovocira, ali ne i da uvredi. Iako se u njemu može provući i po koja istinita misao, treba ga shvatiti potpuno neozbiljno.

Sve o tome zašto varamo - u pitanju je jedan neverovatan razlog - možete pročitati na OVOM linku.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd