fbpx
Skip to main content
Svečana loža uoči meča Srbija - Danska

OŽALOŠĆENA PORODICA

Foto: MN Press
Čak i da pripravnik sa klupe Srbije ode, teško je poverovati da će njegovim putem samoinicijativno krenuti i vođa, koji mu je dozvolio da uruši ono što je osporavani Siniša Mihajlović ostavio u zalog.

Razočaranje je blaga reč koja opisuje bol koju su nam još jednom naneli fudbaleri Srbije. Bez rumenila u licu i zrna mudrosti, s petljom kao u zeca, ne kreće se u rat ni protiv „sile“ kao što je Danska, u kojoj je samo u pesmi nešto trulo i bolesno.

A, zapravo, teško bolestan je srpski fudbal, koji se godinama porađa u mukama kao Radovanova mezimica Georgina. Nije zbog toga isključivi krivac holandski došljak Advokat, po simboličnom imenu Dik. Njega je, valjda, neko ustoličio da odvede Srbiju na Evropsko prvenstvo, a ne samo da diže novac sa računa "daljinskim" iz fotelje doma svoga.

Da se razumemo, čak i da pripravnik sa klupe Srbije ode, teško je poverovati da će njegovim putem samoinicijativno krenuti i vođa, koji mu je dozvolio da uruši ono što je osporavani Siniša Mihajlović ostavio u zalog.

Reprezentacija Srbije pred meč sa Danskom
Foto: Srbija Danas

Vlast je slast, pa valjda mi u Srbiji to dobro znamo, ali... Da li će neko, barem od prijatelja iz ucveljene družine sa naslovne fotografije, šapnuti predsedniku Tomislavu Karadžiću da je vreme za rastanak? Ostali smo bez Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini, nismo videli ni svetsku izložbu loptanja na Kopakabani, jasno je da naši fudbaleri neće prošetati šepureći se Šanzelizeom.

Što je mnogo - mnogo je, kume, predsedniče...

Selektor Srbije Dik Advokat
Foto: Srbija Danas

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD fudbal

SD košarka

SD mundobasket 2019

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd