fbpx
Skip to main content
Pajtić/Čume

PAJTIĆ ŠURUJE SA ČUMETOVIM DOKTOROM: Razgovarali smo o mom političkom angažmanu

Foto: SD/ilustracija
Doktor Boško Đukanović, bivši direktor Klinike za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" koji je 31. decembra 2015. smenjen zbog sumnjivih poslovnih i privatnih veza sa mafijašima bliskim Ljubiši Buhi Čumetu, glavni je izborni adut lidera DS Bojana Pajtića.

Đukanović se juče u centrali demokrata sastao sa Pajtićem, koji mu je čak ponudio i da bude nosilac liste takozvane opozicije.

Čume i doktor često igrali šah

Da su kontroverzni mafijaš pokajnik Ljubiša Buha Čume, koji se trenutno nalazi u pritvoru, i Boško Đukanović u prijateljskom i prisnom odnosu potvrdila je Čumetova supruga.

- Čume i doktor Đukanović su bliski prijatelji. Često su igrali šah kod njega u bolnici. To drugarstvo, koliko ja znam, i dalje traje - kaže Ivana Buha.

Prvi je u prostorije DS na Terazijama stigao Pajtić koji nije hteo da odgovara na pitanja novinara, već je samo odjurio u sedište stranke, a pet minuta kasnije stigao je i Boško Đukanović. Posle sastanka koji je trajao skoro sat vremena Đukanović je rekao da sa liderom nije postigao nikakav konkretan dogovor.

- Dobio sam poziv od gospodina Pajtića na razgovor i došao sam da se upoznamo. Razgovarali smo o mom političkom angažmanu, koji sam ranije najavio, ali samo načelno... Ja sam vanstranačka ličnost i slobodan čovek i to želim da ostanem – poručio je Đukanović za Informer, dok se Pajtić nije oglašavao.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
3 Beograd