fbpx
Skip to main content
Bojan Pajtić, Balša Božović

PAJTIĆ URLAO NA BOŽOVIĆA: Balša,da li si svestan šta si uradio, SAHRANIO si nas!

Foto: Srbija Danas
Lider DS optužio Balšu Božovića da je svojim zimovanjem na tropskim ostrvima ozbiljno urušio rejting partije.

Predsednik raspale DS Bojan Pajtić optužio je šefa beogradskih demokrata Balšu Božovića da je aferom "Maldivi" urušio rejting stranke pred vanredne parlamentarne izbore i da će zbog njega izgubiti bar 50.000 glasova, prenosi Informer.

Pajtić je, prema rečima  izvora iz DS, pobesneo kad je objavljena priča da je Božović sa devojkom Miom Zečević  na Maldivima spiskao više od 2,7 miliona dinara.   

- Bojana znam više od deset godina, ali ga nikada takvog nisam video. Urlao je, drao se, vikao je na Božovića: "Balša, da li si svestan šta si uradio? Sahranio si nas! Zbog tvojih Maldiva smo izgubili bar 50.000 glasova! Nisi mogao da se strpiš do posle izbora ili da bar na odmor ideš preko Nemačke ili neke treće zemlje?!" - prenosi sagovornik Informera i navodi da je Pajtić zapretio Božoviću da zbog afere najverovatnije neće biti ni na izbornoj listi DS za vanredne republičke izbore!?

Bojan Pajtić, Balša Božović
Foto: Srbija Danas

Gnev kod glasača

Na drugoj strani, analitičar i sociolog Milan Nikolić smatra da će afera "Maldivi" sasvim sigurno izazvati gnev kod običnih ljudi.   

- Ovo će nesumnjivo ostaviti traga čak i na ono čvrsto biračko jezgro demokrata. U trenutku kad preko 60 odsto građana jedva sastavlja kraj s krajem, normalno je da će vest o tome da je neki političar zimovao u luksuznom odmaralištu na Maldivima izazvati veliki revolt - naglašava Nikolić.   

A šta ćemo s Brionima!?

 Balša navodno nije ostao dužan partijskom šefu i spremno mu je uzvratio pominjanjem afere "Brioni":   

- Rekao mu je: "Bojane, bolje bi ti bilo da ćutiš. Šta misliš koliko smo glasova izgubili zbog tvog brčkanja na Brionima dok su Hrvati proslavljali godišnjicu 'Oluje'. Mani me, bre, licemernih pridika!" Sve mu je sasuo u brk, a Pajtić je na to samo ćutao...      

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd