fbpx
Skip to main content
pilates

PILATES OSVAJA SRBIJU! Poznati instruktori održavaju radionice za sve ljubitelje! (FOTO)

Foto: Promo
Revolucionarni razvoj pilates zajednice u Srbiji - predstavnici Balanced body kompanija iz SAD-a u poseti Beogradu.

Nađa Hadžistević, instruktorka Like Pilatesa i Katarina Kuljača, instruktorka Feel Pilatesa uz veliko zalaganje i sa vizijom da se Pilates u Srbiji podigne na isti nivo kakav je dostigao u svetu uspele su da u Srbiju dovedu predstavnike Balanced body kompanije iz SAD-a.

Ono što Mercedes predstavlja u automobilskoj industriji, Balanced body predstavlja u svetu pilatesa jer su upravo oni najveći proizvođač pilates opreme i najveća škola pilates instruktora. U to će imati priliku da se u naredna tri dana uvere instruktori Pilatesa iz čitave Srbije na predavanjima koja će po prvi put u ovom delu Evrope održati Al Harrison i Nora St. John koji su zaduženi za obrazovanje i edukaciju u velikom gigantu Balanced body kompanije.

pilates
Foto: Promo

Al Harison, direktor je edukacije u BB-a poslednjih deset godina, dok je Nora St John, direktor programske edukacije i dvadeset godina je u svetu pilatesa. Počela je da radi kao instruktor, a poslednjih 10 godina radi u razvojnom programu edukacije BB-a. Došli su u Beograd i Srbiju sa željom da upoznaju našu pilates zajednicu i svojim znanjem i iskustvom doprinesu razvoju i usavršavanju iste, i to će činiti tokom ove nedelje u novootvorenom studio Like Pilatesa, ali i u studio Feel Pilatesa u Beogradu.

Al Harrison i Nora St. John su najbolji predavači i instruktori Pilatesa i u svetu su poznati kao predavači Balanced body kompanije koji drže predavanja i radionice na njihovim pokretnim školama pod nazivom "Pilates on Tour".

pilates
Foto: Promo

Otkud najprestižniji instruktori Pilatesa baš u Beogradu?

- Preserećna sam što sam konačno ostvarila svoju želju da Balanced body dovedem u Beograd i Srbiju. Pre par godina, moja drugarica i kuma Katarina Kuljača otišla je u Njujork na pilates edukaciju. Bila sam jako tužna što nisam i ja pohađala ta predavanja.

Ukucala sam na internet pretraživaču "Pilates u Evropi" – i pronašla informaciju o Balanced body kompaniji i njihovim predavanjima i edukacijama u Londonu, tačnije o njihovom planetarno poznatom “Balanced body on Tour”. I tako je sve krenulo. Obrela sam se u Londonu zajedno sa svojom kumom i tamo smo upoznale Noru. Svoju želju sam, pretočila u cilj i podelila sa Katarinom predloživši joj da mi budemo domaćini i da zajedno organizujemo dolazak "Balanced body" kompanije u Beograd kako bi našoj Pilates zajednici ponudili znanje, širinu, i povezanost kakvu Pilates zajednica dostiže u najrazvijenijim zemljama sveta.

Tako smo danas svi ovde zajedno da širimo priču o Pilatesu. Al i Nora kao gosti, a Like Pilates i Feel Pilates kao domaćini” – istakla je Nađa Hadžistević, instruktorka i vlasnica programa Like Pilates.

U četvrtak, 10. decembra u 14:00 časova u Studiu Like Pilatesa, Al i Nora održaće predavanje članovima srpske Pilates zajednice u okviru svoje “Pilates on Tour” škole Pilatesa koje se po prvi put održava u ovom delu Evrope.

Klikom na link OVDE možete videti vežbe koje će vašu guzu dovesti do savršenstva.

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd