fbpx
Skip to main content
Zemun

PLAĆATE, A NE MORATE! Građani ovog dela BEOGRADA imaju PRIVILEGIJU za koju sigurno ne znaju!

Foto: Profimedia
Sve što treba je da popunite formular, preuzmete vašu karticu potpuno besplatno i uživate u svim njenim čarima.

Svi zainteresovani građani mogu da dođu u šalter salu opštine Zemun, popune formulare, preuzmu "Moju zemunsku karticu". U pitanju je personalizovana kartica koja omogućava plaćanje roba i usluga sa posebnim popustima. Vlasnik kartice može biti svaki punoletan građanin Zemuna, koji na taj način ostvaruje popust u onim prodavnicama, radnjama, buticima, restoranima i kafeima, sportskim i fitnes centrima, galerijama i knjižarama umreženim kroz projekat ''Moja zemunska kartica''.

ZK
Foto: Srbija Danas

Do sada je izdato preko 1.900 kartica, a građani su najzainteresovaniji za specifične zdravstvene preglede i kupovinu lekova u apotekama po povoljnijim cenama. Prodajni lanac AMAN i  prodavnica igračaka Pertini omogućavaju korišćenje kartice na čitavoj teritoriji Republike Srbije i  beleže veliki broj građana koji koriste "Moju zemunsku karticu" i taj broj svakim danom sve više raste.

Šta sve možete uz ovu besplatnu karticu?

Zbog velike zainteresovanosti građana za aktivnosti u koje su uključena deca, ovom akcijom svi roditelji koji poseduju karticu mogu svoju decu voditi na besplatne sportske programe, prvenstveno ragbi, kajak i košarku. Opština Zemun obezbedila je i novi besplatni program - školu plivanja za 100 mališana koja će trajati tri meseca. Sve besplatne programe koje možete dobiti uz ovu karticu pogledajte KLIKOM OVDE!

Spisak preduzeća uključenih u projekat Moja Zemunska kartica kao i beneficije koje vas očekuju možete pogledati KLIKOM OVDE!

Lekovi po nižim cenama!

Apoteka Menta među prvima je ušla u partnerstvo sa zemunskom opštinom i projektom "Moja zemunska kartica".  Vlasnica apoteke Marina Kovačević kaže da se od realizacije projekta, promet mušterija značajno povećao i da svakim danom dolazi sve više kupaca koji uz pomoć svojih kartica ostvaruju značajne popuste na lekove i vitamine koje kupuju u apoteci.

Đurđija Veselinović, penzionerka iz Zemuna, dugogodišnji je kupac ove apoteke i projekat "Moja zemunska kartica" dočekala je sa velikim oduševljenjem.

Dame su posebno zainteresovane i za popuste koje ostvaruju kupovinom u modnom centru Balašević i prodavnici ženske garderobe Afrodite Mode Collection.

Oprema za kuću

Oni koji žele da opreme svoj dom, u salonu keramike Noks mogu naći sve što im je potrebno i to uz značajne popuste. Popust se odnosi na pune maloprodajne cene na vele asortiman 30%, na sanindusa monoblokove i lavaboe 25% na slavine sve 15% i sanitarije, sem na armalove koje su na akciji . Na keramičke pločice uvoznog proizvođača 15% sem na pločice koje su na totalnoj rasprodaji , kabine 15% sve sem kolpa sana .

Kupci salona Noks i korisnici kartice izuzetno su zadovoljni izborom asortimana koji im se nudi, pa su, i u ovom slučaju, pohrlili u salon kako bi ostvarili svoje pravo na popust.

OPŠTINA ZEMUN POZIVA SVOJE GRAĐANE DA DOĐU I BESPLATNO PODIGNU SVOJU ZEMUNSKU KARTICU!

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Fog
0 Beograd