fbpx
Skip to main content
ples

Zavedite ga plesom!

Foto: Profimedia
Pokrenite se i zavedite ga vašim pokretima.

Jedan od možda najstarijih načina zavođenja muškaraca je PLES. Još iz vremena pre nove ere žene su se služile svakakvim rekvizitima kako bi zavele i zadržale svoje muškarce. U doba velikih vladara žene su plesale u njihovu čast, plesom su imale moć da ih hipnotišu i kontrolišu. Bile su boginje u njihovim očima a, kako je već poznato, bogovi čuda čine, pa zašto ne biste i vi?

Spontani seks ima svoje prednosti, ali ako ubacite i malo zamamnih plesnih koraka, značajno možete poboljšati kompletno iskustvo. Predigra zvana ples povećava seksualnu napetost i sam čin seksa čini daleko intenzivnijim i ispunjavajućim iskustvom za oboje. Evo kako učiniti da seksualni život postane prava oaza uzbuđenja i obostranog zadovoljstva.

Cilj predigre jeste potpuno uzbuđenje i maksimalno zadovoljstvo. Zato su pored aktivnosti poput poljubaca, dodirivanja, laganog skidanja i oralnog zadovoljavanja jednako bitni i plesni koraci izvijanja i zavodljivog njihanja kukovima. Ako tokom plesa za njega “dobacite” još pokoji afrodizijak ili plesni rekvizit, vaša predigra izrašće u pravu erupciju strasti. Ples je ritmično pokretanje tela prema zvucima muzike, pojedinačno, u parovima ili u grupama. Plesovi sa elementima erotičnosti i zavodljivosti u muškom rodu raspaljuju slatki nemir i maštu koju oni kasnije pokušavaju da prezentuju u krevetu. Ovo je nekoliko plesova koji će vam pomoći u tome:

Rumba

Erotičan, strastven ples, ljubavno takmičenje u kojem se žena dvoumi između odanosti i odbijanja, a muškarac između privlačenja i nezavisnosti. Glavno obeležje rumbe je snažno njihanje kukova. Rumbu prikazujemo kao strastven, zavodljiv ples u kojem se žena trudi zavesti muškarca izazovnim njihanjem kukova. Poreklo vodi sa Kube, tačnije iz zadimljenih, mračnih noćnih klubova, a ukoliko ste vi dovoljno domišljate dovest ćete zavodničke taktove rumbe i u svoju spavaću sobu, te se u zajedničkim koracima lagano prepustiti strastvenim uživanjima.

Striptiz
Foto: Profimedia
Klasični striptiz

S vremena na vreme potrebno je učiniti nešto novo ili drugačije kako biste vezu održali svežom i malo rasplamtali strasti u spavaćoj sobi. Najlakši i najizvodljiviji način je svakako striptiz koji se izvodi oko šipke, ali može i bez nje. Ne morate ići na kurs, dovoljno vam je samo malo kreativnosti i mašte. Striptizom ćete pomutiti um svog dragog, dobrim komadima seksi odeće, ili samo nekom tematskom pričom, neće moći verovati svojim očima ako prebacite nešto što je rezervirano za filmove i striptiz klubove direktno u vašu sobu i pripremite ga na dugu i vruću noć. Striptizom pokazujete partneru kako ste spremne probati nešto novo, kao i otvorenost prema novim iskustvima. Zavođenje plesom nije samo način na koji ćete dovući svog partnera u krevet, nego zadržavanje interesa i pažnje na vama. Dozvolite mu da vas dira i poslužite se šampanjcem ili šlagom jer to uvek "pali" muškarce.

Trbušna plesačica
Foto: Profimedia
Trbušni ples ili orijentalni ples

Ovim nazivom označavaju se srednjoistočni i bliskoistočni plesni stilovi.  Zbog doze erotičnosti u pokretima, ali i kostimima žene ga često priređuju jačim polovinama kako bi ih zavele i očarale. I vi svog dragog možete baciti na kolena uz zavodljiv pogled, poluobnaženo telo umotano u kostim od isprepletenih poluprozirnih marama sa kojih će zveket dukata njegovu maštu držati u pripravnosti, a njihanje kukova i strastveno izvijanje tela pogled zakovati i razum pomutiti. Ovo je pravi način da osvežite svoju romansu, te na najlakši način pobudite sva njegova čula i najskrivenije fantazije. Možete da mu stavite povez preko očiju i da vas zamišlja osećajući svaki vaš pokret.

Dame, učlanite se u neku plesnu školu, prijavite sena kurs ili budite samouke i potrudite se same da smislite nešto za vašu jaču polovinu.
+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
15 Beograd