fbpx
Skip to main content

POGINULI MLADIĆ I DEVOJKA: Motorom se zakucali u zid kuće!

SUBOTICA - Andraš Joža (24 ) i Adel Kerekeš (20), oboje iz Feketića, poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Malom Iđošu. Oni su nastradali kad su motorom marke “honda“ izleteli u krivini i zakucali se u zid kuće u Bačkoj ulici. Tragedija se dogodila juče u 03:45 sati.

Jožin prijatelj koji je došao na mesto nesreće odmah nakon udesa još ne može da poveruje da je izgubio druga.

“Do pola dva smo bili zajedno. Otišao sam kući i oko četiri sata su me zvali da mi kažu za tragediju. Kad sam stigao, nisam mogao da verujem. Oboje su ležali na zemlji. Andraš je bio ispred motora, a Adel pored. On je odmah preminuo, a ona je još neko vreme bila živa, ali je preminula dok je stigla Hitna", kaže mladić koji je želeo da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima, na mestu nesreće bili su i Andraševi roditelji.

“Nisu prestajali da plaču. Kad su Andraševog oca pitali šta će s motorom, rekao je: `Nosite ga gde hoćete, samo ne blizu kuće`", kaže prijatelj nastradalog mladića, prenosi Kurir.

Dragan Pešić, vlasnik diskoteke “Semafor“, u kojoj su mladić i devojka bili pre tragedije, kaže da je oboje poznavao.

“Žao mi je i jednog i drugog, to su bila divna deca. Kad su odlazili pozdravili smo se. Koliko sam ih razumeo, iz diskoteke su otišli na svadbu koja je bila nedaleko odavde. Verovatno su tamo proveli neko vreme, a onda su krenuli kući u Feketić. Međutim, na raskrsnici su udarili u kuću“, priča u neverici Pešić, i dodaje da je Andraš dugo vozio motore.

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd