fbpx
Skip to main content
Motociklista

Pogledajte kako GLUPO su uhvatili bajkera i KAZNILI ga sa 2 godine robije zbog brze vožnje! (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/Sussex Police
Zaglavio je zatvor zbog nasilničke vožnje. I to na kako glup način!

Jedan britanski motociklista, nakon što je postavio na internet video-snimak svoje vožnje na kome se vide brojni saobraćajni prekršaji, ubrzo je uhapšen i osuđen na kaznu zatvora zbog ugrožavanja bezbednosti na putu! Njegov snimak nasilničke vožnje privukao je pažnju organa reda, pa je vozač ubrzo lociran.

On je tokom vožnje, koju je snimio kamerom na kacigi, napravio gomilu prekršaja, uključujući drastično prekoračenje brzine, preticanje na duploj punoj liniji, obilaženje kolone vozila...

- Motociklista se lokalnim putevima kretao brzinom i do 250 km/h - saopštili su iz policije, a sudija je uvažio video-snimak kao dokaz i kaznio vozača sa dve godine zatvora zbog opasne vožnje!

Vozači motocikala širom sveta sve češće nose minijaturne kamere na zaštitnim kacigama. Neki od njih snimaju vožnju da bi mogli da se dokažu. A, ovaj momak se baš dokazao! Kako glup način da zaglavite robiju...

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Branko Ninčić's picture

Branko Ninčić

Ako, ako. Volim da naderu ti što se koče! Umesto da je ćutao kad je već toliko kršio zakon, on je našao da se još i hvali!

0 | 0

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
9 Beograd