fbpx
Skip to main content
fejsbuk

Pogledajte KO je najstariji korisnik Fejsbuka u Srbiji! (FOTO)

Foto: Profimedia
Nikada ne biste pogodili.

Srpski glumac Vlasta Velisavljević ima profil na najpopularnijoj društvenoj mreži.

Glumcu je profil otvorio kolega Branislav Platiša. Vlasta ja na ovaj način postao jedan od najstarijih korisnika Fejsbuk kod nas.

– Jao, svi me nešto pitaju oko toga. Nisam ja to. Meni je profil otvorio kolega Branislav Platiša. Malo sam mu zamerio to. I, dobro, recite mi, šta je to? Je l’ bi ipak trebalo da idem na taj Fejsbuk? Pa lako sam naučio da idem na Skajp, nije to teško, sve na dugme – kazao je Vlasta, koji je na Skajpu odavno, jer mu je to najlakši i najbolji način da bude u kontaktu sa svojom ćerkom Dubravkom i unukom Lori, koje žive u Americi.

– Nisam nikada bio kod njih u Americi. Kada sam poslednji put tražio vizu, nisu mi je dali, rekli su mi - dođite sledeće godine. Inače, moja unuka Lori je prava lepotica i čini mi se da ima želju da postane glumica. Ona ni reč srpskog ne zna, ali tvrdi da hoće da ga nauči. Kad je bila letos, gledala me je u jednoj predstavi i dopalo joj se uprkos tome što ništa nije razumela – objasnio je Vlasta za "Blic"

Velisavljević je rođen 28. jula 1926. godine u Beogradu. Diplomirao je glumu na Pozorišnoj Akademiji u Beogradu u klasi Mate Miloševića.

Vlasta
Foto: Youtube printscreen/Internet portal RTS-a

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Mist
-1 Beograd