Skip to main content
astro točak

Politička astro predviđanja – Vučić pravi ''čistke'' u 2015.

Foto: Profimedia
Za početak godine predviđeni su uznemirujući događaji na političkoj sceni. Kako je opisano u nekim od naših ranijih tekstova, Srbija će doživeti prosperitet na nekim poljima, ali i neke elementarne katastrofe, kao što su zemljotresi i poplave. A šta očekuje političku scenu, saznajte ovde.

Aleksandar Vučić – promene u Srpskoj naprednoj stranci.

Vučić i Li Kećijang
Foto: Tanjug

Vučić je vrlo odlučan u nastojanju da napravi ozbiljne promene. Primeniće potpuno nov metoda u realizaciji nekih starih planova. Uspeće da napravi vidne pomake u svoju korist. U toku naredne godine imaće veliku podršku ženske osobe. Njegova usmerenost ka ciljevima biće jaka tokom godine i doprineće prosperitetu same države. Uz izvesne napore održaće dobre konekcije sa inostranstvom. Predstoje neka ujedinjenja, ali sa sigurnošću se ne može tvrditi o kojem reonu je reč.

Tomislav Nikolić – politički angažman intenzivan, ali iza senke

Tomislav Nikolić
Foto: Twitter printscreen/"@predsednikrs

Solidarnost i preliminarni dogovori obeležavaju Nikoliću 2015. godinu. Kreću izvesne srećne okolnosti. Postoji mogućnost i manjih zdravstvenih problema. On ide već utabanim stazama i drži se proverenih metoda. Bez odstupanja, neće praviti bitne promene ni na ličnom, ni na globalnom planu. Svoj pun potencijal može pokazati u nekom budućem periodu.

Ivica Dačić – eventualni problemi iskrsnuće tokom narednog perioda

Ivica Dačić, pruga
Foto: Tanjug

Početkom godine biće veoma burno u svetu politike. Ako se taj period prevaziđe bez veće tenzije, predstoji oporavak. Ali, nekim planiranim potezima Dačić će se truditi da povrati naklonost. Međutim, medalja ima dve strane, pa postoji mogućnost da će svojim kompromitovanjem sebi naneti veliku štetu u političkom krugu.

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd