fbpx
Skip to main content
Vojislav Šešelj

POLITIČKA SIMBIOZA: Evo kako su Šešelj i Hrvatska postali najveći saveznici

Foto: Profimedia
U ovom momentu ne postoje veći saradnici od zvanične Hrvatske i lidera Srpske radikalne stranke, Vojislava Šešelja.

Hrvatskoj je Šešelj sa njegovim besmislenim izjavama uvek alibi za pritisak na Srbiju, dok na drugoj strani svaki pritisak Hrvatske na Srbiju suštinski jača Šešelja i njegovu poziciju na političkoj sceni Srbije. Ono što je problematično, to je činjenica da takav vid saradnje slabi i koči Srbiju.

PREMIJER O BLOKADI HRVATSKE U EU: Ne pristajemo na bilo čije ULTIMATUME!

Neverovatna i suluda odluka Hrvatske da ne dozvoli Srbiji otvaranje poglavlja sa Evropskom unijom, svakako će biti blagonaklono dočekana od strane vojvodinih pristalica. Biće to novi znak da nam je EU najveći neprijatelj, a da su nam Hrvati, što se opet pokazalo, zakleti neprijatelji.

Sa druge strane, takva retorika će doći Karamarku i društvu kao kec na deset da koče Srbiju. U čitavoj priči nema većih gubitnika od građana Srbije. I svakako nema većih dobitnika od onih koji Balkan lagano guraju ka sukobima. Izgraditi mir je nešto najteže. Napraviti sukob je najlakše.

KO TO STOJI IZA ŠEŠELJA? "Radikali će biti drugi na izborima, a onda nam sledi CIRKUS!"

Dok je nama Karamarka, Šešelja, Izetbegovića i sličnih, a sve potpomognuti potpaljivačima sukoba na Balkanu, najpre od strane anglosaksonskog sveta, nema nama mirnog spavanja, piše vladimirdjukanovic.com

Na kraju, s obzirom da je odluka o našem blokiranju ka Evropskoj uniji doneta, a to znači da možemo očekivati određene nove ucene, posebno od strane Hrvatske, pitam gospodu iz Brisela da nam otvoreno kažu- želite li Šešelja na vlasti? Ako želite, a iz aviona se vidi da radite na tome i da mu se u ovoj kampanji daje neviđeni vetar u leđa, onda to kažite otvoreno i građanima Srbije. Da makar znamo na čemu smo.

NOVI HRVATSKI ULTIMATUM SRBIJI: Ako hoćete u EU, morate da ispunite i ova dva uslova (VIDEO)

P.S. Bilo bi dobro da vojvoda uplati neki dinar na račun Hrvatske vlade, Evropske unije i Haškog tribunala. Ovakav marketing koji mu je pružen od strane pomenutih institucija mogao je samo da sanja. Zapravo, to su njegove najbolje marketinške agencije, a on je svakako njihov najbolji saveznik, piše vladimirdjukanovic.com

+ Pošalji komentar 4 Pogledaj sve komentare
Србин's picture

Србин

Опрем добро

1 | 0
Djukanovic pise petparacke nebuloze...'s picture

Djukanovic pise petparacke nebuloze...

Mnogi rezimski komentatori se sada utrkuju u tome ko ce dr Vojislava Seselja predstaviti kao velikog neprijatelja Srbije i njenog napretka u hodu po mukama, kako bi stigla u predvorje EU ciji emisari sada nevosmisleno zahtevaju priznanje kvazi drzave Kosovo koju je stvorio NATO, odnosno Amerikanci, "nasi zapadni prijatelji" - kako to kaze Djukanovicev sef. Treba li da poverujemo J. Bajdenu koji se

1 | 0
Djoka's picture

Djoka

I socijalista Vulin tako misli od kako su Seselja isterali iz Sheveningena. Niko ne kaze da je R Srbija trebalo da zastiti svakog svog gradjanina, pa i Seselja.

2 | 0
zoran's picture

zoran

Dukanovicu popusi Seseljev znas vec sta.

0 | 0

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
-1 Beograd