fbpx
Skip to main content
Vladimir Stanojević

POSLE BATINA, ZAJEDNO NA "FARMI": Ana Marija i Vlada se SUOČAVAJU u rijalitiju?

Foto: Srbija Danas
Čeka je na imanju.

Bivši partneri Ana Marija Žujović i Vladimir Stanojević bi trebali da se zajedno učetvuju u rijaliti programu "Farma", prenose domaći mediji. Njih dvoje su raskinuli u februaru, nakon što je Vlada prebio Žujovićevu, a izgleda da će se njihov obračun nastaviti na seoskom imanju. Voditelj je potpisao ugovor, a produkcija privodi kraju pregovaranje sa Ana Marijom.

Ona se navodno dvoumi, jer na sudu ima zakazano saslušanje za 1. oktobar, što ne želi da propusti. Produkcija je uporna, te tako ne odustaje u nameri da je ubedi, uz obećanje da će joj dozvoliti da tog dana poseti Palatu pravde. Inače, Vlada je već bio učesnik "Farme" tako da ima iskustva sa rijalitijem, dok bi njegovoj bivšoj ovo bio prvi put. Gledaocima bi bilo zanimljivo njihovo suuočavanje, pogtovo jer je Stanojević nakon incidenta sa Žujovićevom ostao bez voditeljskog posla. Njih dvoje za sada ne žele da pričaju na ovu temu, tako da je neizvesno da li ćemo ih uskoro gledati na imanju u Lisovićima. 

Inače, do skoro se kao potencijana učesnica spominjala Jelena Karleuša, a OVDE možete videti šta je tim povodom izjavila.

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd