fbpx
Skip to main content
Kristina Čestermar

Posle smrti roditeljima ostavila spisak želja!

Foto: Youtube Printscreen
Kristina Čestermar je poginula u saobraćajnoj nesreći, a u svom neseseru je ostavila spisak stvari koje je želela da uradi!

Dvadesetjednogodišnja devojka je stradala tako što ju je udario autom pijani vozač dok je vozila bicikl. Kristina kao da je osetila da još dugo neće živeti pa je na listu papira ispisala svoje želje.

Posle smrti roditeljima ostavila spisak želja!
Foto: Youtube Printscreen

"Otvorila sam fioku i našla torbicu za šminku, ali u njoj nije bila šminka, nego lista stvari koje je Kristina želela da uradi pre nego što umre. Koje dete ima ovakvu listu? Sigurno ne mnogo njih. Htela je da ode na Nijagarine vodopade, da spasi nečiji život – što je i uradila, mnogo puta. Donirajući svoje organe, spasila je mnoge živote. Želela je da prekine tuču dvojice momaka zbog nje, i to mi je baš slatko. Ne znam da li se to ikada desilo, ali je trebalo da se desi – ispričala je majka Sandra, prenosi žena.blic.rs.

Roditelji su počeli da ispunjavaju želje njihove ćerke od kojih je odlazak na Nijagarine vodopade. Potresna priča se proširila i po društvenim mrežama, gde je napravljena stranica "Remembering Kristina Chesterman". Na pomenutoj Facebook stranici ljudi su odlučili da pomognu roditeljima tako što će postavljati fotografije sa mesta koje je želela da obiđe preminula devojka.

"Meni je neverovatno to što je ona uspela toliko da utiče na nekoga ko je nikad nije upoznao" – rekao je otac Dejvid.

Kristina Čestermar
Foto: Facebook

Majka još uvek pamti potresnu scenu od pre 10 meseci kada je sedela pored bolničkog kreveta i molila da se njena ćerka probudi iz kome.

"Ona je želela da ovaj svet učini boljim mestom i da navede ljude da budu manje sebični. Zato smo ispričali njenu priču. Moramo da pokrenemo promene koje je ona pokrenula. Moramo da je učinimo ponosnom, kao što je ona učinila nas ponosnim" - izjavila je tužna majka.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
4 Beograd