fbpx
Skip to main content
Žena svlači muškarca

Postanite kraljica orala

Foto: Profimedia
Praksa čini čudo, ali ni konkretni saveti nisu na odmet. Ako želite da odete malo južnije, bilo bi lepo da znate šta radite, a mi smo tu da pripomognemo.

Volite li ili ne, da li je moralno ili ne, treba li ili ne treba upražnjavati oralni seks - to nije tema ovog teksta.  Možda će neki reći da je totalno nepotreban, neukusan ili nepodoban, ali jedno je sigurno - niko nije rođen naučen. Ima devojaka koje stvarno ne znaju da se snađu kada se radi o spuštanju "ispod struka" i njima je ovaj članak namenjen. A i vi koje znate sve ovo, nije na odmet da obnovite gradivo.

Polako, lagano se spuštamo

Napravite lagani uvod, ostavljajući partnera u iščekivanju kontakta vaših usana sa njegovim polnim organom. Posvetite se detaljno okolini njegovog organa, sve više se približavajući penisu. Krenite lagano, ovlaš dodirujući usnama glavić, te uzmičući, a zatim sve više povećavajte kontakt.

Muškarac i žena na krevetu
Foto: Profimedia

Pređite na stvar

Potom uključite lagano palacanje jezikom na osetljivom delu glavića gde se spaja sa kožicom, a zatim ga uzmite u usta. Kada su u pitanju usta i vakum koji pravite pri oralnom seksu, budite pažljivi, osluškujte reakcije svog partnera i ne preterujte sa intenzivnim sisanjem, jer često zna da bude neugodno umesto prijatno. Budite slobodni i pitajte ga da Vam kaže kako mu najbolje odgovara.

Prljave priče

Verujte u ono šta govorite, bez straha, pošto šta god izgovorite u tom trenu, dokle god je izgovoreno maznim i zavodničkim glasom - zvučaće odlično.

Žena kleči ispred muškarca
Foto: Profimedia

Kad ste već na kolenima, sve je već prljavo, zato se nemojte ustručavati. Ukoliko ne volite prljave priče, nemojte da se forsirate. Možete lupiti neku glupost koja nije opsceno već jednostavno gadno, što će sigurno rezultirati "spuštanjem barjaka". Tako da, držite se onoga što znate i što vam prija.

Stenjite (što glasnije)

Stenjanje pravi ugodne vibracije koje čine vaš performans bolji. Takođe je dobra zamena za opscene priče ukoliko ne volite da pričate prljavo ili ste suviše stidljivi.
Stenjanje takođe šalje poruku da i vi uživate u tome što radite, što je vrlo bitno.
Ne očekujte da on uživa, ako vi ne uživate dok ste u južnijim predelima. Pa makar se i pretvarali.

Održavajte kontakt očima

Možda vam to ne bi palo na pamet, ali vrlo je bitno da održavate očni kontakt sa njim. Iako ugao može biti nezgodan za to, direktan i bezobrazan pogled dodatno će raspaliti strasti. Takođe, gledajući ga u oči, videćete kako reaguje i šta mu se sviđa, a šta ne.

Žena jede sladoled
Foto: Profimedia

Ne zaboravite ruke

Vaša usta ne mogu da pokriju sve, tako da kombinacija pokreta znači više nego sama oralna stimulacija. Budite kreativni i ne zaboravite na testise i okolno područje jer je sve puno nervnih završetaka kojima treba samo mali dodir.

Oprezno sa zubima!

Nemojte grickati. Iako ćete verovatno pročitati kako blago grickanje može biti erotično, muškarci tvrde da to i nije baš istina. Čim osete zube na svom ponosu, automatski pomisle na to da mogu da ostanu bez nekog centimetra, tako da je bolje da isključite zubiće u potpunosti. Jezik je vrlo pokretljiva stvar, iskoristite ga. Setite se kako ližete sladoled.

 

Prepustite se mašti

Kada se malo ispraksujete, probajte neke trikove koji će ga totalno raspametiti. Istražite kakve reakcije kod partnera izaziva donja, nježnija strana vašeg jezika.

Kad stvari postanu pretople, dunite lagano preko penisa da iznenadite njegove nervne završetke, to će ih razbuditi. U istu svrhu možete koristiti kockicu leda ili bombonu od mentola koje ćete pre oralnog seksa istopiti u ustima. Dajte mu malo kontrole - pustite ga da sam kontroliše pokrete kako mu odgovaraju, ali mu dajte do znanja kad vam je neugodno.

Gledajte porniće

Ako ne znate šta radite, naučite od najboljih! Gledajte isključivo tehniku koje porno dive koriste, a ne ono što sledi posle.

Pogledajte i kako da unapredite oralni seks sladoledom, koje su najveće laži o seksu, priredite mu kućni striptiz, probajte seks u kolima ili u liftu, vidite koja su mesta u kući podjednako erotična kao i krevet, zavirite u svet pornića, a usput saznajte i neke činjenice o seksu koje verovatno niste znali.

U takvim filmovima često se dešava da muškarac "završi" ženi po kosi, licu, grudima, što ako ste početnica, može odmah da vas odvrati od ideje da mu uopšte pružite oralni seks. Stvarni život je drugačiji od filmova i iako su muškarci zavisni od te vrste filmskih ostvarenja, ipak to shvataju.

NAJVAŽNIJE: budite samopouzdani, opustite se, i pratite reakcije partnera - one su vam ipak najbolji vodič.

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd