fbpx
Skip to main content
Rade Krunić, FK Borac Čačak

POTERA ZA POJAČANJIMA: Zvezda pregovara na više strana

Foto: Srbija Danas
Pregovara se sa Milanom Rodićem, Radetom Krunićem, Mirkom Ivanićem ...

Grof je seo u trenersku fotelju, ali sa kojom vojskom će ovaj crnogorski Napoleon krenuti u rat da dobije najpre domaću bitku, a zatim da osvoji i nešto Evrope. Ne žele ni on ni Zvezdan Terzić da licitiraju imenima, ali se znaju bar mesta koja su problematićna i koja treba pokriti.

Levi bek je lociran kao neuralgična tačka, pa se u tajnosti pregovara oko krupnog zalogaja. Naime, Zvezda i njen trener i sportski direktor rado bi tu videli Milana Raodića iz Zenita, ali on ima ugovor sa Zenitom do juna 2016. To je veliki problem jer Zvezda nema novca za obeštećenje. Pokušava se nešto preko zajedničkog sponzora Gasproma, ali posao neće biti lako završiti.

Potreban je i iskusan zadnji vezni, mada za to mesto Zvezda ima dva svoja bisera, a oba krila i jedan sjajan špic. Oko napadača su u igri samo strancim, a što se tiče domaćih pikova Rade Krunić je 99 odsto Zvezdin, pa ostaju bočne pozicije. Brazilac Mateo iz Novog Pazara je jedan od pikova, mada tu još nema nikakvog dogovora. Grof bi rado da pogleda i mogućnosti Plavšića iz Spartaka, a Katai nastoji da izvuče papire iz Olimpijakosa, kako bi ostao na Marakani. Interesantan je i Ivanić iz Vojvodine.

Zvezda ima malo vremena i mnogo posla, pa je svaki minut dragocen i stvari mogu da se menjaju preko noći. Što se golmana tiče, planirani Milan Borjsan potpisao je za Ludogorec, pa će Kahriman biti prvi golman, ukoliko ode Rajković. 

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
pop's picture

pop

A Krasic??

0 | 0

SD fudbal

SD košarka

SD mundobasket 2019

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
8 Beograd