fbpx
Skip to main content
Teksas košulja

Povratak teksas košulja!

Kao što svako u svom ormaru treba da ima bar jedne dobre farmerice, tako bi svi trebali da poseduju i jednu teksas košulju. Baš poput farmerica koje su proslavili James Dina i Elvis Prislija pedesetih godina 20. veka, teksas košulja postala je apsolutni klasik koji je neizbežan deo svakog dobrog stila.

Već sezonama unazad, teksas košulje se nalaze na listama 'must have' komada koje morate nabaviti. Jedino što se menja kod ovog komada je način obrade teksasa i detalji na košuljama kojih je, zavisno od sezone i trenda, ponekad više - ponekad manje. Ovog proleća u modu su se vratili jednostavniji modeli, bez previše ukrasa, ali od zanimljivo obrađenog teksasa što im daje jedinstven izgled.

Teksas košulja je kežual komad koji ćete najčešće nositi u slobodno vreme, dok ćete za posao ipak odabrati klasične pamučne košulje. Vodite računa o ovome i odaberite onu koja će se nepogrešivo uklopiti u vaš stil. Uvucite ju u pantalone ili suknje visokog struka, a kombinaciju dodatno osvežite prikladnim kaišem. Kada želite da se obučete ležerno, ispod nje možete da nosite i majicu, što je posebno zgodno ako se temperatura u toku dana menja.

Ostavite poneko dugme otkopčano, jer ćete tako izgledati seksi ili je obogatite niskama bisera posebno u večernjim kombinacijama. Najhrabrije je nositi košulju uz farmerice - 'all denim look', koji se i ne savetuje, osim ako ste pravi stilski guru, jer je teško uskladiti boje ova dva odevna predmeta.
Ukoliko do sada niste bile ljubiteljke teksas košulja, možda je vreme da pokušate, posebno uz savete koji će ovaj odevni predmet učiniti veoma interesantnim, a vas modernom i privlačnom.

(moda.hr)
 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd