Skip to main content
Ana Ivanović u meču protiv Marije šarapove na WTA turniru u Peking

POVREDA JAČA OD ŽELJE: Ivanovićeva se povukla sa turnira u Lincu!

Foto: Tanjug
Veoma mi je žao, ali ne mogu da nastavim turnir. Bila je to teška odluka jer je ovo jedan od mojih omiljenih turnira i zato sam želela da osvojim treću titulu ovde u Lincu. Moraću da sačekam još godinu dana za ispunjenje tog sna - rekla je lepa Srpkinja.

Srpska teniserka Ana Ivanović odustala je od daljeg učesća na WTA turniru u Lincu iz predostrožnosti zbog povrede kuka.

Iako je u prvom kolu turnira u Austriji slavila pobedu protiv Francuskinje Polin Parmentije (2:0), Ivanovićeva je imala iz predostrožnosti odlučila da se povuče iz daljeg toka takmičenja na turniru koji je osvajala dva puta, 2008. i 2010. godine, a ove bila jedna od glavnih kandidakinja za još jedan trijumf, usled povrede s kojom je imala problema u prethodnom periodu, a zbog koje joj je ukazivana pomoć fizioterapeuta u meču protiv Francuskinje.

- Ova povreda mučila me je tokom celog leta, a pogoršala se tokom azijske turneje. Veoma mi je žao, ali ne mogu da nastavim turnir. Bila je to teška odluka jer je ovo jedan od mojih omiljenih turnira i zato sam želela da osvojim treću titulu ovde u Lincu. Moraću da sačekam još godinu dana za ispunjenje tog sna. Bilo kako bilo, možda je 25-godišnjica turnira prava prilika da tako nešto ostvarim - rekla je Ivanovićeva za sajt turnira.

Jedan od razloga zbog kojih je najbolja srpska teniserka odustala od daljeg takmičenja je da bi se pripremila za finalni turnir sezone u Singapuru, koji je na programu od 17. do 26. oktobra.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Grmljavina
26 Beograd