fbpx
Skip to main content
Miodrag Grof Božović

Poznati detalji Grofovog ugovora, pomeren početak priprema

Foto: Srbija Danas
Božović održao prvi sastanak sa čelnicima Crvene zvezde.

Malo pre 16 časova, na stadionu "Rajko Mitić" završeni su prvi preliminarni razgovori novog trenera fudbalera Crvene zvezde Miodraga Božovića Grofa i najužeg rukovodstva, predsednika Svetozara Mijailovića, generalnog direktora Zvezdana Terzića, potpredsednika Slaviše Kokeze i Ivice Tončeva i najverovatnije novog sportskog direktora, Blaža Raosavljevića. 

Posle ove "runde" razgovora ddogovorena je saradnja na jednu godinu uz mogućnost produženja, naravno, ako obe strane budu zadovoljne. 

Jeste li se dogovorili - bilo je prvo pitanje koje su novinari postavili Božoviću. 

- Jesmo, promocija i potpisivanje su sutra u podne. 

Na koliko je potpisan ugovor?

- Na godinu dana.

Koliko poznajete igrački kadar? 

- Još nedovoljno, ali ćemo da se upoznamo. 

Kako ćete onda znati koji vam igrači nedostaju? 

- Saznaću. Nemojte da se ljutite, sada nemam stvarno više da vam kažem. Biće vremena, dosadićemo jedni drugima za ovih godinu dana - kazao je Božovići društvu kuma i prijatelja Ivana Adžića produžio na radni ručak. 

- Sada su na redu igrači, da razgovaramo sa njima, kao i o potencijalnim pojačanjima i o onima sa kojim raspolažemo. Videćemo, u interesu je kluba da razgovaramo sa novim trenerom i vidimo šta on misli. Tako ćemo i da delujemo - kasnije se nadovezao i Terzić.  

Takođe je potvrđeno, da je početak priprema sa 8. juna pomeren na 12. jun, da bi Božović imao vremena da se upozna sa igračkim kadrom i ako je moguće da se dovedu neka pojačanja. Inače, u stručnom štabu biće pomoćnici Voja Ćalov i Saša Petrović, a trener golmana ostaće Srđan Maksimović. 

Pročitajte i šta je Božović rekao po dolasku u Ljutice Bogdana

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD fudbal

SD košarka

SD mundobasket 2019

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd