fbpx
Skip to main content
Devojka se šminka

Pravila lepote koja možete zanemariti

Svaka žena koja vodi računa o sebi posvećuje dosta vremena brinući o svojoj lepoti. Kao i u svakoj oblasti i ovde vladaju mnoga nepisana pravila koja opterećuju ženu i ograničavaju joj maštu. Otkrićemo vam koja su to pravila potpuno beskorisna.

Plava senka je zabranjena
Samo u slučaju ako jednu nijansu plave senke nanesete od linije trepavica do obrva. Plavi make up može biti pravo osveženje, pa ga zato nemojte izbegavati. Koristite plavu olovku ili malo svetlucave svetloplave senke nanesite ispod luka obrva kako biste istakli oči.

Manikir i pedikir moraju biti iste boje
Ko je uopšte izmislio to pravilo? Ako želite da skrenete pažnju na ruke i stopala – učinite upravo suprotno. Budite kreativni, ovo pravilo je zabavno prekršiti.

Šminku birajte prema tenu
Ovo pravilo ne vredi uvek, ten nekih žena istovremeno može biti topao i hladan. Najbolje je da eksperimentišete i same izdvojite boje koje vam pristaju.

Našminkana devojka
Smokey eyes je samo za veče
Da, ako se odlučite za tamne boje. U svetlim i nude varijantama smokey eyes je prikladan i kao dnevna šminka.

Karmin uvek treba birati prema tenu
Iako na ovaj način možete da izaberete nijansu koja će vam najbolje pristajati, to ne znači da trebate da prestanete da nosite karmin u vašoj omiljenoj boji. Ako biste prema trenu trebale da nositi koralne tonove, to ne znači da su vam ljubičasti tonovi zabranjeni. Najbolje će vam pristajati ono što vas čini zadovoljnom.

(ljepota.ba)

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd