fbpx
Skip to main content
Kišobran

Prednovogodišnje zagrevanje zakazano za subotu: Kišobran slavi šesti rođendan!

Foto: Promo
Organizacija za promociju alternativne kulture “Kišobran” proslaviće svoju šestu godinu postojanja u subotu 27. decembra u prostorijama Kulturnog centra Grad u Savamali.

Sa početkom u 23 časa, organizatori najavljuju dobro poznatu žurku za sve ljubitelje alternativne rok i elektro muzike, praćenu vizuelnim spektaklom VJ ekipe.

U periodu od 22. do 27. decembra Kišobran organizuje više događaja u čast proslave šestog rođendana. Rođendanska nedelja završava se velikom žurkom u subotu uveče u “Gradu” u toku koje će svi fanovi moći da uživaju u najboljim pesamama 2014-e godine, dobro poznatim hitovima Kišobran žurki, kao i u celokupnom audio-vizuelnom programu koji članovi organizacije usavršavaju iz godine u godinu.

Kišobran
Foto: Promo

Tekuću 2014-u godinu, Kišobran je obeležio novim podvizima. Na Radio B92 započet je nedeljni radijski program. Kroz, do sada već 46 emisija, svakog utorka od 22 časa, slušaoci imaju priliku da čuju nove pesme iz alternativne, indi i elektro scene, ali i da dobiju aktuelne informacije i preporuke vezane za alternativna dešavanja u Beogradu.

U 2015. godinu ulazimo sa osmehom na licu, željni novih izazova. Sa uzbuđenjem iščekujemo nove teatarske projekte, brojne koncerte, ali i podizanja edukativno radioničarskog aspekta organizacije na još viši nivo. Naravno, akcenat na uvek aktuelnoj Kišobran muzičko zabavnom progamu se podrazumeva!

Pogledajte i:

www.kisobran.org
https://www.youtube.com/user/kisobranorg/
http://www.mixcloud.com/kisobran/

 

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Slaba kiša
3 Beograd