fbpx
Skip to main content
Tomislav Nikolić posetio vojsku u Užicu

Predsednik Nikolić čestitao Uskrs

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je najveći hrišćanski praznik Uskrs patrijarhu srpskom Irineju, sveštenstvu i monaštvu, kao i svim građanima Srbije koji proslavljaju taj praznik.

Predsednik Nikolić je čestitao praznik uz poruku da snaga naše zemlje bude u razumevanju, ljubavi i solidarnosti kojoj nas uči naša vera.

On je čestitao najveći hrišćanski praznik i građanima Srbije katoličke i protestantske veroispovesti, Beogradskom nadbiskupu i časnim ocima Beogradske nadbiskupije.

"Pobeda našeg spasitelja Isusa Hrista nad smrću, nauk vaskrsenja sina Božjeg, nada su za sve verujuće da su pravda i dobrota uvek jače od nepravde i zla. U prazničnim danima u kojima slavimo vaskrsenje Isusovo, neka naše molitve budu posvećene zdravlju i napretku naših porodica, prijatelja, našem rasejanju, slabim i ugroženim sunarodnicima, napretku zajedničke nam domovine Srbije, dobrobiti svakog čoveka bez obzira na versku pripadnost", ističe se u čestitki predsednika Srbije.

Nikolić je svim građanima Srbije koji proslavljaju Uskrs, čestitao najveći hrišćanski praznik sa željom da ga proslave okruženi porodicom, u miru sa sobom i drugima.

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd