Skip to main content
Tomislav Nikolić, predsednik Srbije

PREDSEDNIK NIKOLIĆ: Čestitka vaterpolistima za Svetsku ligu

Tokom razgovora predsednika Nikolića s delegacijom VSS iznet je problem velikih dugovanja koja su nastala u prethodnih nekoliko godina, kao i o načinima da se taj problem prevaziđe.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je danas da će država pružiti pomoć Vaterpolo savezu Srbije (VS S), saopštila je služba predsednika za saradnju s medijima.

Nikolić je danas u Beogradu razgovarao s predsednikom VS S Miloradom Krivokapićem i generalnim sekretarom Nemanjom Marijanom i tom prilikom čestitao reprezentaciji osvajanje zlante medalje u Svetskoj ligi.

Delegacija VS Srbije obavestila je predsednika Nikolića o toku priprema za Evropsko prvenstvo koje će biti održano u Beogradu 2016. godine.

Krivokapić je istakao da su srpski vaterpolisti navikli naciju na velike sportske uspehe i izrazio nadu da će tako ostati i ubuduće. On je rekao da Srbija ima jaku vaterpolo reprezentaciju i da je moguće očekivati osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

Tokom razgovora predsednika Nikolića s delegacijom Vaterpolo saveza Srbije iznet je problem velikih dugovanja koja su nastala u prethodnih nekoliko godina, kao i o načinima da se taj problem prevaziđe.

Delegacija VS S poklonila je predsedniku Nikoliću loptu kojom je reprezentacija Srbije pobedila u finalu Svetske lige.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ostali sportovi

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

Vremenska prognoza
Slaba kiša
16 Beograd