Skip to main content
Baba Vanga

Predviđanja baba Vange: "Slava Vladimira, slava Rusije"

Foto: Youtube Printscreen/ArmMOVIE
5078. godine predviđa se smak sveta po proročanstvima Vangelije Pandeve Dimitrove. Ova slepa žena predvidela je mnoge događaje koji su se obistinili. Od sakupljenih iskaza, potrudili smo se da predstavimo događaje koji nam tek predstoje.

Ovim citatim pravimo uvod :''Slava Vladimira, slava Rusije''. U vreme SSSR ne zna se na kog je Vladimira mislila ne možemo tvrditi, ali izvesno je da danas možemo naslutiti o kome je reč.

Kada je reč o Srbiji, osim bombardovanja Beograda iz 1941. godine, baba Vanga je predvidela njenu tragičnu sudbinu krajem 20. veka, i to kao kaznu usled srpskog bogohuljenja!

vanga
Foto: Youtube Printscreen

- Jugoslavija će se rasparčati, jer su Srbi psovali Boga - govorila je Vanga.

Sledeća njena predskazanja govore da se , ipak naslućuje bolja budućnost.

- Sada je na Balkanu nemirno, no doći će dan kada će sve balkanske prestonice pružiti ruku pomoći i prijateljstva. Vođe Sofije, Beograda, Bukurešta, Atine i Ankare sastaće se vođeni željom za mirom i razumevanjem.

Umrla je 1996. i bila je inspiracija mnogim naučnicima i zaintrigirala je mnoge. Postoje priče da ju je Hitler lično posetio i njenu kuću napustio vidno uznemiren zbog onoga što mu je predskazala.

Što se tiče Ttrećeg svetskog rata, koji će se po njenim rečima, voditi nuklearnim i hemijskim oružjem predvidela za neki bliski period. Ipak, godine ne možemo sa preciznošću utvrditi.

Ono što je još prorekla, u čemu se poklapaju i predviđanja velikih proroka, jeste da će Rusija postati gospodar planete.

Na nama je da budemo svedoci istine ili zablude.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd