Skip to main content
Dejvid Kameron

PREMIJER BRITANIJE KAMERON PORUČIO LEGENDI LESTERA: Sad skidaj gaće! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Zanimljivo je bilo na poslednjem zasedanju britanskog parlamenta.

Osvojivši prvo mesto u Premijer ligi , fudbalski klub Lester je napravio opštu euforiju kako u Engleskoj, tako i u svetu.  To stanje nije zaobišlo ni britanski parlament!

Na danšanjem zasedanju parlamenta na dnevnom redu su bila pitanja premijeru Dejvidu Kameronu, a u moru mnogih koja tište Ujedinjeno Kraljevstvo izdvaja se nastup poslanika Laburističke partije Kita Vaza, inače navijača Lestera koji se sa šalom oko vrata pojavio u Parlamentu.

Ranijeri: Želim da svi igrači ostanu, kao sinovi su mi

Gospodin Vaz je upitao premijera da li veruje da bi Geri Lineker, legenda Lisica i voditelj specijalnog fudbalskog programa koji se bavi Premijer ligom, trebalo da ispuni obećanje dato tokom sezone da će voditi emisiju u donjem vešu u slučaju da Lester osvoji titulu šampiona.

Naravno, odgovor premijera bio je potvrdan, pa će Lineker tokom vikenda morati da se spremi za transfer blama koji ga čeka. Inače, Lineker je na Tviteru već prokomentarisao zahtev Kamerona:
- Izgleda da premijer želi da me vidi bez gaća...

Ako mu je neka uteha, utakmica Lester - Everton biće jedna od centralnih narednog vikenda zbog proslave šampionske titule.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd