fbpx
Skip to main content
Stanija i Aca

PREOKRET! Bivše farmerke otkrivaju: Stanija i Aca su imali SEKS!

Foto: Printscreen/TV Pink/Farma
U kupatilu na imanju se odvija prava akcija.

Devojke iz grupe "Šmizle" zadržale su se vrlo kratko u rijalitiju "Farma", ali dovoljno da bi saznale najveće tajne poznatih farmera.

Milica Ranković i Sanja Lazić su otkrile ko je najaljkavija osoba na imanju.

- Tamara Đurić je najaljkavija osoba na farmi. Ona se devojka uopšte ne umiva kada se probudi. Ona se ne umiva jer spava sa šminkom i plaši se da je ljudi vide bez šminke. Samo kada ustane popravi šminku i nastavlja dalje - ispričale su Šmizle za Blic Puls.

Pored (ne)higijene, pao je i seks koji gledaoci nisu imali prilike da vide.

- Pravi seks se odvija u kupatilu i tu akteri koji se tokom dana ne primjećuju, a za vrijeme žurke i u toku noći su u kupatilu. Tamara i Miloš Radičević ispod pokrivača ili Aleksandar Živanović i Tamara, to je sve lažni seks. Lično sam videla Staniju i Acu u kupatilu. Pušač sam i često sam bila u kupatilu i lično sam ih zatekla. Za Kristijana Golubovića i Jelenu Milošević je to bilo normalno. Oni su bili u stanju po šest sati da zaglave u kupatilu zbog akcije. Glavna lokacija za seks je kupatilo, zatim poljski WC i iza izolacije - otkriva Milica.

 

"Farmu" je sinoć napustila još jedna farmerka, sa 22,05 odsto glasova publike. O kome je reč saznajte OVDE. Stanija i Kristijan su se ljubili u usta, a snimak pogledajte klikom OVDE.

U rijalitiju "Parovi" se dogodilo još jedno nasilje, kada je novi ukućanin vukao Macu Diskreciju po podu. Snimak incidenta pogledajte ne OVOM linku.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Fog
-2 Beograd