Skip to main content
bmw sudar

Prevrnuo BMW X5, krivi pčelu

Foto: Profimedia
Kada je neko krvi za sudar, mogu se čuti razne priče kako nije kriv ili izgovori kojima brani svoju nevinost. Ali ovaj primer koji nam dolazi sa one strane "bare" spada među najkreativnije.

U američkoj državi Masačusets lokalna policija trenutno traga za pčelom, koja je opisana kao ženka evropskog porekla sa dva para krila, tri para nogu, dugim nosem, koja nosi šareni šal i koja se sumnjiči za napad na vozača automobila BMW X5 E53.

Pedesetogodišnji vozač BMW-a iz 2003. je bukvalno prevrnuo svoj automobil na ulici negde oko 6 sati ujutru, i za to je ni manje ni više okrivio jednu dosadnu pčelu koja je se ušunjala u njegov SUV.

"Vozač je rekao policiji da se u njegovom vozilu nalazila pčela koja ga je ometala u toku vožnje i zbog koje je izgubio kontrolu nad automobilom i završio van puta," stoji u zapisniku policije.

Pčela nije ujela vozača, koji je iz incidenta izašao bez ikakvih povreda. Protiv njega je pokrenuta prijava zbog upravljanja vozilom bez vozačke dozvole, jer istu vozač nije imao kod sebe kada je policija došla na uviđaj.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Mist
22 Beograd