fbpx
Skip to main content
beba

PRIČA KOJA JE POTRESLA SVET: Postala majka sa 13 godina posle silovanja

Foto: Youtube Printscreen
Pre dve godine neverovatnu devojčicu Ešli (13) iz Indijane silovao je drug njenog brata i ostala je trudna. Ipak, rešila je da ne abortira i rodila je prelepog dečaka koga je nazvala Ejden.

 Ešli je tužila silovatelja i on je optužen po tri tačke, jer Ešli nije bila njegova jedina žrtva.

Ova priča pogodila je ljude širom sveta jer je ova hrabra devojčica rešila da ne abortira i rodila je prelepog dečaka koga je nazvala Ejden.

Ešli koja sada ima 15 godina završava srednju školu i adaptira se u ulozi studenta i majke. Nakon rođenja Ejdena, Ešli se vratila u školu i doživela šok kada je otkrila da dečak koji je osuđen za silovanje ide u njenu školu. Njen silovatelj, koji je takođe bio maloletan, u javnosti je bio zaštićen pa niko nije znao njegov identitet.

Ešli se brzo ispisala iz škole i ubačena je u alternativnu školu, kako bi mogla da nastavi studiranje bez incidenata.

Iako put nije bio lak, Ejdan sada ima 18 meseci i svojoj majci je pružio puno ljubavi za koju je mislila da je nestala u njoj. Trenutno, Ešli ne dobija podršku od države Indijane, jer je to jedna od 31 zemlje koja nema zakon koji štiti dete začeto od silovatelja, kako piše Kurir.

Ako Ešli zatraži bilo kakvu vrstu državne pomoći, oni će morati da novac traže od biološkog oca koji će onda imati i pravo na posete. Dok Indijana ne promeni ovaj zakon, Ešlini roditelji moraće da snose finansijsku odgovornost i brigu o Ejdenu.

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd