Skip to main content
selfi

PRIMEĆUJETE LI ZAŠTO: Slikao se sa svojim psom, a onda je policija došla da ga uzme! (FOTO)

Foto: Instagram/dantillery
Nije ni slutio da će se tako nešto dogoditi.

Den Tileri je usvojio preslatkog američkog buldoga koga je nazvao Digi, i jednim zajedničkim selfijem želeo da obeleži njegov novi život. 

Međutim, fotka je postala planetarno popularna, nakon što je bila uzrok oduzimanja psa. Policija je primila žalbu da Den drži pit bula, rasu koja je zabranjena da se drži u Nju Džerziju još od 1990. godine. Sada vlasti naglašavaju da Den mora da se reši Digija ili će pas biti uspavan. 

Prvi susret Tilerija i policije nije loše prošao. 

- Pitali su me da li je prijateljski pas, rekao sam da je najprijateljskiji. Onda su otišli do kapije da ga vide, on im je liznuo lice, bio je veoma fin. Rekli su da su ljubitelji pasa, da deluje kao dobar dečko. Slikali su ga par puta - rekao je Den.

 

#Diggy #diggythedog #diggyanddan

A photo posted by Dan Tillery Music (@dantillery) on

Međutim, samo sat vremena kasnije, primio je poziv od policije koji su mu rekli da su policajci identifikovali Digija kao pit bula, samo na osnovu njegovog izgleda i da mora da ga odvede van grada. 

 - Rekao je: 'Znaš, nama zapravo ne treba više od 'mislim da je pit', i to je dovoljno, tako da, on liči na pita, mislim da je pit, mora da ide. Imaš tri dana da ga odvedeš iz svoje kuće' - prenosi Den policajčeve reči.

To je bilo veliko iznenađenje za Dena, kome su u azilu za životinje rekli da je Digi američki buldog. 

 

Diggy and Harley Boi!!!! #bestfriends #bullys #bullybreed 

A photo posted by Dan Tillery Music (@dantillery) on

- Digi je američki buldog i svi njegovi papiri to pokazuju - rekla je Kristina Rinaldi, izvršni direktor azila odakle je Den uzeo psa. 

Prema zakonu u tom gradu, ukoliko se pas identifikuje kao pit bul, može se doneti odluka da se pas odvede van grada ili da se uspava o trošku vlasnika. Međutim, takođe dozvoljava vlasniku da uloži žalbu i dokaze da to nije tako. Ako gradski veterinar potvrdi navode direktorke azila i njihovog veterinara ili ako ne mogu sa sigurnošću da utvrde da jeste u pitanju pit bul - onda može da ostane. 

Tileri je ubeđen da će na kraju sve ispasti kako treba. 

 

Did we just become best friends!?!?! Yep!!! Meet Diggy 

A photo posted by Dan Tillery Music (@dantillery) on

Ubili su lava i hteli da se slikaju pored njega, a onda ih je STIGLA KAZNA! (VIDEO)

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Jeca's picture

Jeca

Odakle bilo kome pravo da odluci gde ce koja vrsta pasa da zivi, jos i da ga uspavaju samo zato sto je pit?!?!?! Ljudi nekad precenjuju sebe -.-

6 | 1

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd