fbpx
Skip to main content
Pevač Princ

POLICIJA POKRENULA ISTRAGU: Princa su UBILI?

Foto: Profimedia
Čuveni muzičar je bio teško bolestan.

Kako javljaju strani mediji na Princovom imanju u Pejsli Parku su pronađeni sumnjivi recepti za lekove.

Detektivi ispituju da li je Princ dobijao više recepata nego što mu je bilo portebno, tačnije da li se možda dogodio slučaj sličan smrti čuvene pop zvezde Majkla Džeksona, nakon čije smrti je utvrđeno da mu je lekar prepisivao lek koji je doveo do njegove iznenadne smrti.

POP MUZIČAR UMRO NA BINI: Usred nastupa ga strefio INFARKT! (VIDEO)

Istraga se ne vodi pod sumnjom da je klasično ubistvo, već se proverava da li postoje neke osnove za takav slučaj. Policija namerava da ispita poslednje dve godine Princovog života.

Princ
Foto: Profimedia

- Moramo da utvrdimo i šta je Princ poslednjih dana života radio, i to iz minuta u minut. Takođe, fokusiraćemo se i na poslednje dve godine njegovog života - rekao je izvor iz policije.

POP ZVEZDA UMRLA ZA VREME NASTUPA: Ujela ju je KOBRA, ali ona je nastavila da peva... (VIDEO)

Sumnju je izazvalo to što je Princ nekoliko dana pred smrt bio predoziran i zbog toga je dobio jaku dozu lekova koji su mu spasili život.

- Njegova medicinska istorija nam je na vrhu liste prioriteta - otkrio je izvor iz policije, dodavši da se proveravaju i muzičarevi telefonski pozivi, mejlovi i sadržaj kompjutera.

Podsetimo, muzička pop ikona Princ je umro 21. aprila, u 58 godini. Njega su u liftu kuće u Čanhasenu, u predgrađu Mineapolisa, našli pomoćnici šerifa koji su pozvani u njegov dom. Samo nekoliko dana nakon njegove smrti je otkriveno da je bolovao od side i da se ''pripremao da umre''. Kremiran je na maloj privatnoj ceremoniji i nije ostavio nikakav testament.

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd