fbpx
Skip to main content
Forest fest

PRIPREMA SE SRPSKI VUDSTOK: Muzički festival u šumi kod Valjeva!

Foto: Forest fest
Nesvakidašnji muzički festival održaće se za vikend 1. i 2. avgusta u blizini Mionice, a po ideji mogao bi se uporediti sa čuvenim Vudstokom, ali na srpski način.

Događaj pod nazivom "Forest fest" trajaće neprekidno 24 časa, i to od 1. avgusta u 15.00 časova do 2. avgusta u isto vreme. 

Kako je najavio organizator "Digital Nexus", ovaj muzički događaj održaće se na livadi koju okružuje šuma u selu Paštrić, tri kilometra daleko od Mionice, odnosno 25 kilometara od Valjeva.

festival u šumi
Foto: Forest fest

Pokraj mesta gde će se odražti festival protiča reka Ribnica, a tu je i Ribnička pećina, rodna kuća vojvode Živojina Mišića, manastir Svetog petra i Pavla i mnoge druge znamenitosti. 

Posetioci mogu da se okrepe i na "Kumovoj česmi" koju je vlasnik poseda Predrag Peca Petrović podigao u čast svog preminulog kuma

Kumova česma
Foto: Forest fest

Na repertoaru će biti: ambient, chill out, downtempo, liquid, progresive, psy trance, goa i drugi žanrovi muzike. 

Cilj organizatora je okupljanje u prirodi, u zelenilu okupanom suncem, gde posetioci festivala mogu da izbace negativne misli i obnove izgubljenu energiju

Ribnička pećina
Foto: Forest fest

Organizatori apeluju na sve posetioce da čuvaju prirodu i da je ostave čistom kakva je i bila kako bi i sledeći put mogli da uživaju u njoj. 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
8 Beograd