fbpx
Skip to main content
Devojka radi trbušnjake

Pripreme za leto: Tri vežbe za savršen stomak!

Foto: Profimedia
Kako dolazi toplo vreme, polako skidamo slojeve odeće i umesto debelih džempera nosimo prozirne materijale koji ocrtavaju liniju tela. Pripreme za leto su već počele, pa svakako želite da učvrstite stomak i izvajate savršen struk!

Slede tri najefikasnije vežbe za izvajan struk i zategnut stomak:

1. Gornji trbušnjaci - Lezite na leđa, noge raširite u širini kukova i savijte u kolenima. Ruke stavite iza potiljka, sa prepletenim prstima. Podižite trup, samo gornji deo leđa do podlaktica, zadržite položaj tako da osetite kontrakciju mišića i polako se vratite u početni položaj.

2. Donji trbušnjaci – Lezite na leđa skupljenih nogu malo savijenih u kolenima, ruke ispružite pored tela i dlanove podvucite pod zadnjicu. Podižite spojene noge do 90 stepeni i spuštajte ih polako par centimetara iznad poda.

3. Bočni trbušnjaci – Lezite na leđa skupljenih nogu, savijenih u kolenima. Kukove zarotirajte na jednu stranu, tako da vam donje koleno bude oslonjeno na pod. Ruke stavite iza potiljka i podižite gornji deo trupa do lopatica, zadržite položaj dok ne osetite kontrakciju i polako se vratite u početni položaj.(zadovoljna.hr)

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
11 Beograd