fbpx
Skip to main content
Den Bilzerian

PRLJAVO POREKLO PARA KRALJA INSTAGRAMA: Evo odakle mu sav taj novac

Foto: Profimedia
Otkrivamo tajnu bogatstva Dena Bilzerijana.

Ako ste bili na Instagramu Dena Bilzerijana, već znate da se njegov život sastoji od manekenki, pištolja, žurki i... da, to je otprilike to. Ali, da li ste znali odakle mu sav taj novac da vodi tako bahat životni stil?

Samoproklamovani kralj Instagrama je oduvek tvrdio da je lovu zaradio na pokeru, ali portal Vice.com tvrdi da je ta priča gomila bivoljeg izmeta i da je skoro sigurno sve nasledio od - svog oca.

 

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Autor Vajsa Dru Milard je malo kopkao po prošlosti familije Bilzerijan, i otkrio je prljavu istoriju prevare i korupcije.

Denov otac, Pol Bilzerijan, napravio je milione osamdesetih godina prošlog veka, i to tako što je veštački dizao cenu kompanija u kojima je imao udeo, dve dok nije osuđen za prevaru 1989. godine.

 

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Pošto je proglasio bankrot, Pol je izbegao da plati državi kaznu od 62 miliona dolara i prebacio je sredstva na of-šor račune.

Ko je bio naslednik trusta koji je njegov otac osnovao devedesetih? Den Bilzerijan, naravno. Eto, dakle, odakle mu toliko para za žene, žurke, život i žalfijino ulje za podmazivanje brade.

 

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

A evo i jednog snimka u kome nas famozni kralj Instagrama uči kako se pravilno šljepka ženska guza. Nema šta, čovek zna znanje.

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd