Skip to main content
Japanka

PRODUŽIĆE VAM ŽIVOT ZA 20 GODINA: Uz ovaj recept NIKO NEĆE ZNATI KOLIKO GODINA IMATE

Foto: Profimedia
Pomaže i u lečenju dijabetesa, meningitisa, srčanih oboljenja, epilepsije...

Jeste li se ikada zapitali kako to Japanke i Kineskinje izgledaju uvek mladoliko i zašto se na njihovom licu ne može lako uvideti koliko imaju godina? U japanskom narodu je od pamtiveka poznata metoda podmlađivanja koja podrazumeva ispijanje vode odmah nakon buđenja.

žena pije čašu vodu
Foto: Profimedia

Naučnici su ovu zdravu naviku ispitali i potvrdili, tako da nije ostala samo kao savet iz naroda. Japanska narodna terapija daje odlične rezultate u borbi protiv meningitisa, dijabetesa, gastritisa, migrena, astme, bronhitisa, epilepsije, srčanih oboljenja, masnoće u krvi, hemoroida ali je generalno dobra za čišćenje samog organizma.

Japanka jede
Foto: Profimedia

U slučaju da bolujete od hemoroida, kako se dobijaju i kako da ih izlečite, pročitajte OVDE. 

Ujutro pre pranja zuba potrebno je popiti četiri čaše mlake vode (640 ml), a narednih 45 minuta od ovog procesa ne smete popiti ni pojesti ništa. Takođe se preporučuje konzumiranje mlake vode tokom sva tri glavna obroka i 15 minuta posle, a razmak između obroka treba biti bar dva sata.

Osećate se naduveno i neprijatno vam je u sopstvenoj koži? Kako da očistite organizam, pročitajte OVDE. 

Rezultati su vidljivi nakon mesec dana. Loše posledice nisu moguće, osim učestalog mokrenja, što je možda malo neprijatno.

Japanci se razlikuju od Zapada još po tome što nikada ne koriste hladnu vodu u ishrani, a skloni su I konzumiranju toplog čaja tokom obroka. Smatraju se jednom od najzdravijih i najdugovečnijih nacija na svetu, a 2008. godine je u Japanu zabeleženo i preko 33.000 osoba starijih od 100 godina.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
35 Beograd