Skip to main content

Proglašena MIS SRBIJE 2015: Titulu je ponela Katarina Šulkić iz Zvečana! (FOTO)

Prva pratilja je bila Bojana Bojanić, dok je titulu druge pratilje odnela Teodora Janković.

U Beogradskom dramskom pozorištu je sve vrvelo od lepote. Mlade i lepe devojke su se takmičile u izboru za Mis Srbije.

Žiri u kome su između ostalih bili i novinar Aleksandar Jovanović, kao i urednik emisije "Premijera" Ognjen Nestorović, imao je težak zadatak, ali je glavnu titulu ipak odnela Katarina Šulkić iz Zvečana, Kosovo i Metohija. Prva pratilja je bila Bojana Bojanić, a druga pratilja Teodora Janković.

Miss Srbije 2015
Foto: Srbija Danas

Za Mis TV Pink proglašena je Teodora Janković, lice "Star-a" je Kararina Šulić, titulu za Mis fotogeničnosti ponela je Milica Simić, dok je Katarina Šulkić potpuno šarmirala žiri, pa samim tim, još na početku takmičenja, proglašena za Mis šarma. Proglašene su i Mis turizma, kao i Mis interneta, a to su redom Tijana Radovanović i Milica Simić.

U prvih pet lepotica, ušle su Katarina Šulkić, Jovana Obrenović, Teodora Janković, Bojana Bojanić i Tijana Radosavljević, a svaka od misica je imala po 30 sekundi da se predstavi publici i žiriju. 

Pet najlepših misica
Foto: Srbija Danas

Nakon njihovog predstavljanja, bivša Mis Srbije, Marija Cetković, održala je kratak govor. Marija je napomenula kako zaista nije bitno ko je kakve nacionalnosti, već ko je kakav čovek po kvalitetu, a spomenula je i da se sama, za vreme njenog mandata, bavila humanitarnim radom.

Marija Cetković
Foto: Srbija Danas

Ni Vesna da Vinča, vlasnica agencije "Miss Yu" nije ostala nezapažena. Ona se našalila kako će sada, pošto se razvela, vratiti svoje prezime Jugović.

Naravno, nakon svega toga, proglašene su top tri misice, Katarina Šulkić, Bojana Bojanić i Teodora Janković, kada je konačno Katarini Šulkić dodeljena titula Mis Srbije za 2015. godinu.

Ukoliko vam je ovo bilo interesantno, pročitajte neke od najglupljih izjava misica sa svih strana sveta (više o tome na OVOM linku)

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd