Skip to main content
Parovi

PROMENA LOKACIJE: Parovi se PRESELILI iz luksuzne vile!

Foto: Facebook/Parovi - 2015
Šta je sledeće?

Produkcija rijalitija "Parovi" ima pravo po ugovoru, da menja pravila po želji. Svaki ukućanin je potpisao da pristaje na sve, prilikom ulaska.

Od sinoć parovi više neće živeti kao pre. Negde oko 18h vilu je posetila organizatorka koja je saopštila takmičarima da se na brzinu doteraju i spakuju, jer idu u Šipovo. Učesnicima je odma bilo jasno da je Zmajevo Gnezdo u blizini, te da upravo tamo i idu.

Oko 21 čas, ukućani su premešteni u dom Zmaja od Šipova, a produkcija je tamo podelila ukućane na bogate i siromašne, slično scenariju iz Velikog Brata od pre pet godina.

U vili se nalazi 25 takmicara, od kojih je 14 siromašnih (Jelena Golubović, Ružica Veljković, Maca Diskrecija, Mimi Oro, Nataša Šavija, Filip Đukić, Veljko Dabetić, Velimir Miranović, Aleksandar Požgaj, Jovan Ivović, Nenad Marinković Gastoz, Haureje Aminata Ejmi, Jasna Janković i Igor X) i 11 bogatih (Zmaj od Šipova, Jovana Tomić Matora, Tijana Ajfon Maksimović, Zorica Marković, Toma Panters, Slađa Bogić, Abela Meister, Saška Karan, Danka Trubanac, Angela Čiz, Maja Barać).

U komentarima po društvenim mrežama se pretpostavlja da su ovo konačnih 25 takmičara i da će jedan od njih biti pobednik!

 

+ Pošalji komentar 2 Pogledaj sve komentare
Pipi67's picture

Pipi67

E to treba finansirati a onamo narod nema skoro sta da jede.Bravo Srbija bravo.

7 | 0
1303's picture

1303

Ako produkcija menja pravila,mtj. nameće nova, onda produkcija neka msama finansiramprojekat. Samim tim bih predložila glasačima da bojkotuju glasanje.

0 | 1

SD parovi

SD vip

SD zadruga

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd