fbpx
Skip to main content
Patrijarh Pavle

PROROČANSTVO PATRIJARHA PAVLA: Kosovo će vratiti Srbiji, jer će Albanci...

Foto: Profimedia
Mnoga sveštena lica i monasi imali su prilike da za njegovog života ragovaraju sa pokojnim patrijarhom Pavlom. Međutim, malo kojim ljudima se poveravao kad je reč o budućnosti i budućim događajima.

Tajni spisi patrijarha Pavla

Na Kosovu, monah Jovan Sinđelić i danas čuva u potpunoj tajnosti spise koje se premeštaju iz bezbednosnih razloga svakog meseca.

Trenutno se nalaze u Pećkoj Patrijaršiji, a uvid u dokumente ima svega par ljudi, za koje je patrijarh odredio kao čuvare.

Monah Jovan, koji je sada već u poznim godinama u razgovoru sa novinarom Aleksandrom Restakom, tvrdi da u jednom delu dokumenta stoje reči patrijarha Pavla u kojima on upozorava na konačne dane sveta, barem onakvog kakvog ga poznajemo.

Patrijarh Pavle
Foto: Profimedia

Srpska pravoslavna crkva u krizi

Patrijarh je tako navodno upozorio da će u poslednjim danima Srpska pravoslavna crkva biti u velikoj krizi, jer će izgubiti poštovanje i uticaj u narodu, što će dovesti do totalnog širenja ateizma i modernog stila života.

PROROČANSTVO STARCA GAVRILA: Nijedan Albanac na tlu Kosova neće ostati!

Patrijarh je upozorio i na to da će u Evropi biti udar na hrišćane, uključujući i katolike.

Evo zašto islamisti naseljavaju Evropu

Monah Jovan napominje da naseljavanje islamista u Evropi predstavlja početak tog verskog rata.

NOVO SKRNAVLJENJE SRPSKE ISTORIJE: Znate li da je Miloš Obilić ALBANSKI junak?!

Patrijarh Pavle je, takođe, napomenuo više puta u dokumentu da će Kosovo biti vraćeno Srbiji jer ga iz nekog razloga Albanci više jednostavno neće hteti, a prema rečima monaha Jovana to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca sa Kosova.

Kosovo
Foto: Profimedia

Na kraju se dodaje i da će Rusija i Srbija napraviti konačnu podelu na Balkanu u vidu teritorija, nakon konačnog sukoba u kojem ćemo završtiti na strani pobednika.

Pročitajte i:

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
-2 Beograd