Skip to main content
Novak, Mila i Hju

PRVI POLJUPCI SLAVNIH: Aleksa ljubio na klaviru, Đoković već sa 10 godina!

Foto: Facebook/djokovic.official/milakunis/HughJackman
Leonardo DiKaprio je morao da ispljune pljuvačku odmah nakon "odvratnog" poljupca, dok je Novak Đoković svoj prvi poljubac doživeo već sa 10 godina...

Većina nas pamti svoj prvi poljubac, neko kao prijatno, neko kao manje prijatno iskustvo. Pogledajte kada je ko od poznatih doživeo prvi poljubac, i u kakvom sećanju im je ostao.

Hju Džekmen

Hju
Foto: Facebook

Poznati glumac je prvi poljubac imao sa 9 godina, sa devojčicom po imenu Sara. "Rekao sam joj da mora da zna da je volim, na šta mi je ona rekla da i ona mene voli. Posle toga sam je pitao da odemo iza jednog žbuna da se poljubimo, i tako se to desilo. To nije bio pravi, francuski poljubac, a kada je na red došao i prvi takav, pitao sam se 'koji je ovo vrag?'...", rekao je on.

Mila Kunis

Mila
Foto: Facebook

Glumica, koja trenutno čeka svoje prvo dete, otkrila je da se prvi put poljubila upravo sa Eštonom Kučerom, sadašnjim verenikom, mnogo pre nego što su počeli da se zabavljaju. "Moj prvi poljubac je bio sa njim u seriji", ispričala je glumica. Mila je tada imala 15 godina.

Novak Đoković

Novak
Foto: Facebook

Najbolji teniser sveta je jednom prilikom otkrio kako se prvi put poljubio sa devojkom kad je još bio dete. "Mislim da sam imao 10 godina, išao sam u osnovnu školu", naveo je Novak. Novopečeni mladoženja nije otkrio kako se zvala devojka sa kojom je iskusio prvi poljubac.

Gven Stefani

Gven Stefani
Foto: Facebook

Lepa pevačica i frontmenka grupe "No Doubt" je takođe prvi poljubac imala u detinjstvu. "Bila sam sa roditeljima na putovanju tokom nekog praznika. Poljubili smo se na plaži. Sećam se da sam razmišljala sve vreme o tome kako osećam njegov aparat za zube. Sledećeg dana smo otišli kući, tom dečku sam napisala tri pisma, ali mi se nikad više nije javio", bila je iskrena Gven.

Marina Kotevski

Marina
Foto: Facebook

Lepa voditeljka televizije "Pink" je skoro otkrila kako se prvi put poljubila sa dečkom u 6. razredu. "Bilo je to jedno traumatično iskustvo. Bila sam preplašena, što je i normalno jer sam bila mlada. Ipak je to početak puberteta", navela je Marina.

Leonardo DiKaprio

Leonardo
Foto: Facebook

Prvo iskustvo sa francuskim poljupcem poznatom holivudskom glumcu nije ostalo u lepom sećanju. "Moj prvi poljubac je bio najodvratnija moguća stvar! Ta devojka je ubrizgala pola litre pljuvačke u moja usta i odmah nakon toga sam morao da je ispljunem!", bio je precizan "Džek iz Titanika".

Aleksa Jelić

Aleksa
Foto: Facebook

Baletan, pevač i voditelj šoua "Ples sa zvezdama" rekao je kako je imao 12 godina kada se poljubio sa devojkom. "To se desilo sa jednom Katarinom, negde na klaviru orkestarske sale", kroz smeh je objasnio Aleksa.

Lisa Kudrou

Lisa
Foto: Facebook

"To se desilo u srednjoj školi, na proslavi 16. rođendana moje drugarice", rekla je čuvena Fibi iz serije "Prijatelji". "Poljubila sam se sa najzgodnijim tipom na žurci! Plakala sam od sreće posle toga! On me nije video da plačem, bio je mrak."

Bred Pit

Bred
Foto: Facebook

Holivudski srcelomac je prvi put poljubio devojku sa 10 godina. "Mi smo se dogovorili da ćemo se naći u garaži i da ćemo se tu poljubiti. To je bilo kao neka vrsta poslovnog dogovora. Bio sam jako uzbuđen, odmah sam otrčao kući posle toga", objasnio je glumac.

+ Pošalji komentar 2 Pogledaj sve komentare
Jovana's picture

Jovana

Hahaha Bred Pit najaci

1 | 2
Nens's picture

Nens

Nikad cula za ovu voditeljku, jos na Pinku juuu

0 | 3

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd