fbpx
Skip to main content
Deca se igraju u vrtiću

RADIONICE ZA DECU I ODRASLE: Evo kako da budete roditelj za primer!

Foto: Profimedia
Provedite kreativno popodne sa vašim mališanima.

Roditelji su najvažniji učitelji u životima svoje dece. Oni inspirišu svoju decu i uče ih važnim životnim veštinama. Deca posmatraju ono što njihovi roditelji rade i takvo ponašanje primenjuju u odnosima sa drugima.

Svi znaju da iako lep, roditeljstvo nije ni malo lak zadatak, zbog toga nije na odmet da sa svojom decom učestvujete u raznim radionicama i provedete što više vremena sa njima. Na taj način ćete uspeti da naučite nove tehnike, ali i da razvijete različite sposobnosti kod svoje dece. 

Upravo jedna takva radionica, pod nazivom "Roditelj za primer" se održava 5. juna u 15.30h u DKC "Majdan", ulica Kozjačka 3-5, a namenjena je mališanima od 3 do 7 godina, i njihovim roditeljima. 

deca sa ocem
Foto: Profimedia/ilustracija

Kroz igru, primere i vežbanje, predavači će vam otkriti kako da razvijate kreativnost, emocijalnu i socijalnu inteligenciju kod vaše dece. Korišćenje govora kao podsticaja za razvoj mišljenja, vaspitanje bez nagrade i kazne,
vežbe pogodne u prevenciji deformiteta ili kako se nositi sa hiperaktivnošću i nezainteresovanošću kod dece samo su neke od tema na kojima će se raditi.

Imaćete priliku da odaberete neke od 4 radionice raspoređene u dva bloka po 75 minuta, a pauzu ćete moći da iskoristite u razgovoru sa predavačima dok se deca druže sa animatorom, Klovnom Šašavkom i Šašavom Družinom.

Prijave su do 2. juna OVDE.

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd