fbpx
Skip to main content
Stadion Čair u Nišu

Radnički iz Niša dobija moćnog sponzora

Foto: MN Press
Klub će morati da menja i ime.

Fudbalski klub Radnički mogao bi uskoro da dobije generalnog sponzora, najavljuje predsednik kluba Radan Ilić. Ukoliko do dogovora dođe, Radnički će poneti i novo ime.

Ako se sve kockice poklope i najave predsednika kluba se ostvare, Radnički će svom imenu dodati ime generalnog sponzora, “Huavei”. Mesto slavnih istorijskih okršaja, stadion Čair, u tom slučaju nosio bi ime “Huavei arena”.

KRAJ SAGE: Čelsi SUTRA dobija NOVOG menadžera (FOTO)

– Spremni smo da napravimo inicijalni kontakt, dato je punomoćje Darku Mariću, čoveku koji je bio najzaslužniji za turneju Radničkog po Kini, da u ime našeg kluba pregovara sa poznatom kineskom kompanijom. Ukoliko dođe do dogovora, Čair će promeniti ime u “Huavei arena”, a ime kluba biće Radnički Huavei.

Reč je o kineskom gigantu u oblasti informacionih tehnologija i telekomunikacija. Ova kompanija prisutna je u preko 140 zemalja sveta, takođe opslužuje 45 od 50 vodećih telekomunikacionih operatera. Pored toga, jedna su od vodećih kompanija, kada je u pitanju proizvodnja mobilnih telefona i tablet računara

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Neša's picture

Neša

Daj Bože da se ovo obistini.

0 | 0

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
6 Beograd