Skip to main content
Rafael Nadal

Nadal ne igra na US Openu?

Foto: Facebook
Ako se Rafa bude osećao dobro, onda će se takmičiti, u suprotnom, otkazuje se učešće, rekao je Toni.

Zbog nove povrede Rafael Nadal morao je da otkaže učešće na nekoliko turnira, a njegov stric i trener Toni ne odbacuje mogućnost otkazivanja učešća i na predstojećem US openu. Razlog je povreda zgloba desne šake, zbog koje španski teniser trenira sa longetom i čeka nove lekarske preglede.

- Tada će magnetna rezonanca sve reći, dolazimo na turnir, ali videćemo, sačekaćemo do kraja i nećemo sebi postavljati rokove. Ako se Rafa bude osećao dobro, onda će se takmičiti, u suprotnom, otkazuje se učešće - rekao je Toni Nadal, dodavši da se njegov sinovac povredio pri bezazlenom bekhendu na treningu.

Zbog povrede, Rafa će propustiti Rodžers kup i Sinsinati, turnire na kojima je osvojio titulu u prethodnoj sezoni, i na kojima je trebalo da brani 2.000 bodova.

- Povredio se prilikom najobičnijeg udarca, što ga je demoralisalo. Ovakve povrede se ponekad dese u trenucima kada se to ne odrazi na sezonu, ali sada nije takav slučaj. Propuštamo dva turnira na kojima je Rafa bio šampion prošle godine, sad moramo naći način da se pojavimo na US openu - dodao je Toni Nadal.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD tenis

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd