Skip to main content
Maya

RAZLOG VIŠE DA BUDE SREĆNA - Maya Berović: ELENA mi je ulepšala život!

Foto: Instagram/mayaberovicofficial
Godinu za nama pamtiće po mnogo čemu lepom, a ono ružno što se dogodilo trudiće se da zauvek zaboravi.

Pevačica Maya Berović obeležila je godinu za nama mnogobrojnim nastupima širom regiona i Evrope, dok su se njeni hitovi sa aktuelnog albuma poput "Dečko za provod" i "Alkohol" slušali na svakom koraku. Iako ne govori često o privatnom životu, za portal SrbijaDanas.com dvadesetosmogodišnja folk zvezda progovorila je o srećnim trenucima iz prethodnih 12 meseci, ali i poslovnim planovima i željama.

Šta ćeš najviše pamtiti iz godine za nama? 

- Ono što mi je svakako najdraže bilo u 2015. je druženje sa publikom i nastupi koje sam održala u istoj. Svakako da do toga ne bi došlo da publika nije prihvatila pesme sa još uvek aktuelnog CD-a, a mogu da kažem da sve pesme sa tog albuma pevam na nastupima, tako da je to još jedan lep razlog po čemu ću pamtiti prethodnu godinu. Što se tiče privatnog života, ostvarila sam se u ulozi tetke. Moj rođeni brat je dobio preslatku devojčicu Elenu, ona mi je ulepšala život i to je zasigurno najlepše što mi se desilo na privatnom planu u skorije vreme.

Maya
Foto: Srbija Danas

Da li postoji nešto što se dogodilo u 2015-oj, a što bi volela da ipak nije? 

- Znate kako, ja sam osoba koja se rado seća lepih stvari, dok loše i ružne brzo zaboravljam. Svakako da je bilo i takvih događaja, razočaranja, ali se ne treba opterećivati lošim stvarima, makar ja to ne želim. Bilo, pa prošlo, šta god da je bilo.

 Napomenula si koliko si srećna zbog bratanice, da li bi volela da se ostvariš i u ulozi majke? Kada bi volela da se tako nešto dogodi?

- Naravno da razmišljam o tome, ali mislim da su to stvari koje se ne planiraju. Meni je najvažnije da muškarac kog imam pored sebe, moj verenik Alen, razmišlja takođe u tom pravcu, pa kad nam Bog da tad je i pravo vreme. Alen će svakako učestvovati u tom činu, to se podrazumeva.

Maya
Foto: Srbija Danas

Uveliko radiš na novim pesmama, da li bi mogla da otkriješ tekst refrena jedne za naše čitaoce? Šta publika može da očekuje i da li ćeš konačno otpevati neki duet u svojoj karijeri?

- "Zimi idem bosa, umesto bunde greje me kosa"... To je jedan deo refrena, pa sad neka Vaši čitaoci puste mašti na volju, jer će za nastavak morati da sačekaju izlazak nove pesme. Moji fanovi mogu očekivati da ću se svakako potruditi da uradim kvalitetne numere i ovog puta, pa stoga neću ni žuriti. Ako nam bude trebalo više vremena od planiranog, produžićemo vreme izlaska novih pesama. Neću žuriti svakako, bez obzira što sam već odabrala neke pesme i ušla u studio. Kada je u pitanju duet, možda se desi u ovoj godini neki. Nisam planirala, ali je moguće. Ono u šta sam sigurna je da ću se, ako do toga dođe, odlučiti za duet sa kolegom, ne koleginicom. 

Šta želiš sebi u 2016. godini, imaš li velikih želja?

- Samo jednu stvar, a to je zdravlje. Zdravlje za mene i moje najmilije. Sve ostalo bude i prođe, i sve ostalo je manje bitno. Zdrav čovek može sve, pa i to da planira šta će da radi, gde će da ode i sa kim će da provodi svoje vreme i kako. Ja sam skromna osoba i malo mi je potrebno da bih bila srećna.

Šta bi poželela našim čitaocima i tvojim fanovima? 

- Svima bih poželela dobro zdravlje i mnogo sreće, kao i to da u 2016. budu sa osmehom na licu. Pozitivan i nasmejan čovek privalači lepe stvari u svoj život, jer ne kažu džabe: "Kakve su ti misli, takav ti je život"! Kada su u pitanju moji fanovi, poželela bih da se i u ovoj i svakoj sledećoj volimo i dobro provodimo na mojim nastupima, kao što je to bilo i u prethodnoj godini.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

SD zadruga

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd