Skip to main content
Viktorm Troicki

RESETOVAN: Troicki kreće od nule

Foto: MN Press
Ovo je najduža i najsporija godina u mom životu. Prolazila je sporo. Kao u vojsci, ali sada brojim sitno – rekao je Troicki.

Godinu dana brzo prođe... Ustvari, kako kome, ali je neminovno da se mnogo toga može promeniti za 365 dana. Ako tome dodamo još koji mesec pride onda je jasno da čovek ima dovoljno vremena da, „osvrćući se nazad“, napiše bar nekoliko stranica ličnog romana. Eto, malo više od godinu dana, zbog kazne imao je i Viktor Troicki, srpski teniski reprezentativac.

- Ovo je najduža i najsporija godina u mom životu. Prolazila je sporo. Kao u vojsci, ali sada brojim sitno – rekao je za Sport Troicki i dodao:

- Međutim, imao sam vremena za sve. Psihički sam oporavlje. Nisam više nervozan i opterećen.

Do kraja suspenzije Viktor ima još malo više od jedne nedelje...

- Za vreme pauze sam najviše odmarao. Išao sam na skijanje, gde sam bio 31 dan! Pokušao sam da nadoknadim neke stvari za koje nisam imao vremena. Igrao sam fudbal, s Novakom bio na nekim zanimljivim mestima poput Južne Amerike, koju nikada nisam posetio...

Povratak na teren je veoma blizu. I pored činjenice da niste uspevali da pronađete sparing partnera šta očekujete na početku „drugog dela“ karijere?

- Imam želju, ali ne znam kako će sve to na terenu izgledati. Idem iz početka pošto će mi 21. jula oduzeti sve poene. Prvi turnir je u Gštadu jer se nadam pozivnici. Mnogi turniri mi izlaze u susret i mislim da ću igrati na većini čelendžera – rekao je između ostalog Troicki dodavši da najverovatnije neće igrati za Dejvis kup reprezentaciju u Indiji.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD fudbal

SD košarka

SD mundobasket 2019

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd