fbpx
Skip to main content
Zvonko Marković

Revija Zvonka Markovića u Novom Sadu

Foto: Facebook
Poznati srpski dizajner Zvonko Marković, večeras će predstaviti svoje kreacije na manifestacji Serbia Fashion Week u Novom Sadu.

Serbia Fashion Week počeo je 22. aprila otvaranjem Design Week-a i modnom revijom Agate Ruiz de la Prade. Na ovoj manifestaciji publika je mogla da vidi nove kolekcije dizajnera iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Ukrajine, kao i izložbe tokom Design Week-a i sjajne radionice.

Na konferenciji za novinare koja je održana uoči ovog događaja predsednica Evropskog saveta za modu, Nadia Valeva, objavila je ekskluzivnu vest o licenci za trademark "Fashion Week" koja će biti dodeljena zemljama koje poseduju Nacionalnu komoru za modu i koje budu odabrane od strane European Fashion Council-a, odnosno Evropskog saveta za modu.

Nacionalna komora za modu Srbije je nosilac licence, te je Serbia Fashion Week jedina licencirana Nedelja mode u našoj zemlji.

Na večerašnjoj reviji nastupiće dizajneri Marina Banović (Crna Gora), Milena Radović (Srbija), Vasilie Kovačev (Srbija), Eymeric Francouis i(Francuska), Olena Dats (Ukrajina) i Zvonko Marković.

Večerašnja revija biće održana u Hotelu Park, u Novom Sadu. A modeli Zvonka Markovića biće predstavljeni od 21h.

(serbiafashionweek.com)

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd